UFGC_

Rabatterte billetter til URBAN FUTURE Global Conference for Lyskulturs medlemmer

URBAN FUTURE Global Conference er Europas største konferanse for bærekraftig byutvikling, og rundt 3000 CityChangers kommer til Oslo 22.-24 mai 2019.

Facebook Twitter LinkedIn Email

85+ sesjoner, 30+ ekskursjoner, 200+ foredragsholdere og en mengde med side-arrangementer innen bærekraftig by- og stedsutvikling, urban mobilitet, ledelse og kommunikasjon, grønn næringsutvikling og innovasjon. URBAN FUTURE er en enestående mulighet til å dele og lære, bli inspirert og utvide nettverket ditt – både nasjonalt og internasjonalt.

Hovedkonferansen finner sted på Clarion Hotel The Hub, Folketeateret, Kulturhuset, DogA og Kulturkirken Jacob i Oslo. På dag 3 av konferansen kan deltagerne velge mellom over 30+ inspirerende turer til små og store prosjekter i Oslo-området.

Konferansen er et av hovedarrangementene i Miljøhovedstadsåret, og markerer også FutureBuilts 10-årsjubileum.

Rabatterte billetter til konferansen for Lyskulturs medlemmer

Lyskultur er nettverkspartner for konferansen, og alle våre medlemmer får betydelig rabatterte billetter (EUR 445,- for tre fulle dager).

Les mer om påmelding og hent rabattkode her


Rabatt for utstillere på Green Business Village

Green Business Village er en utstillingsarena og møteplass innenfor Urban Future, for både grønne virksomheter, oppdragsgivere og innovasjonsmiljøer.

Som medlem av Lyskultur får du rabatt (20%) på din utstillingsplass.

Green Business Village for Partners

 

Nyhetsbrev

Skriv din e-post i feltet nedenfor for å melde deg på nyhetsbrev fra Lyskultur.