forsider-mag_2018-alle4

Årsabonnement på magasinet Lyskultur

Norges eneste spesialmagasin for belysningsbransjen. 

Facebook Twitter LinkedIn Email

Abonnér på et årsabonnement med Lyskulturs magasin og få fire utgaver årlig til kun 479,-.

Magasinet Lyskultur er Norges eneste spesialmagasin innen lys og belysning. Magasinet utgis fire ganger i året og omtaler nyheter innen arkitektur, design, elektrofag, helse og byggindustri. Lyskultur er tidsskriftet for deg som er opptatt av god belysning, design, lys + helse, teknologisk utvikling, lysets rolle i arkitektur, byplanlegging og industri.

Målgrupper: Lysdesignere, belysningsplanleggere, leverandører og installatører, arkitekter, selgere innen belysning, rådgivende ingeniører, byggeiere, eiendomsforvaltere og andre som er interessert i lys og belysning.

Magasinet Lyskultur sendes til alle medlemmer av Lyskulturog er til salgs i utvalgte Narvesenutsalg. Siste nummer av Magasinet Lyskultur er tilgjengelig frem til nytt nummer er i salg. Enkeltutgave koster kr 129,- og er tilgjengelig for salg enten i utvalgte Narvesenbutikker eller du kan bestille direkte fra vår nettbutikk (ved bestilling via nettbutikken tilkommer porto).

 

For annonsepriser og utgivelsesplan:

Kontakt: Grethe Ånerud, HS Media.
Tlf: 928 36 830
Epost: gaa@hsmedia.no

Last ned medieplan 2019

Abonnementet løper til det blir oppsagt.

Medlemspris:
Kr. 479
Er du medlem, logg inn for å få medlemspris.

Ordinær pris:
Pris: 479

Oslo_lampa_web
Magasinet

Hvordan kan lysbransjen engasjere seg i miljø og bærekraft?

Norge har mål om å redusere klimautslippene med 30 % innen 2020 sammenliknet med 1990-nivå. I tillegg har Norge flere mål for sin klimapolitikk. De målene som er satt for 2030...
Les mer
MAG_04_smart-lysstyring_1
Magasinet

Trondheimsfirma med smart lysstyring for veier og idrettsanlegg

Firmaet LuxSave ble etablert i Trondheim i 2010. De to gründerne hadde en idé, og så muligheter for å designe intelligente lysstyringsløsninger de fant at manglet i markedet. ...
Les mer

Nyhetsbrev

Skriv din e-post i feltet nedenfor for å melde deg på nyhetsbrev fra Lyskultur.