blimedlem

Bli medlem i dag

Et medlemskap i Lyskultur gir en rekke fordeler. Blant annet kan du delta på våre mange kurs og arrangementer til en fordelaktig medlemspris. Du vil også få medlemspris på våre publikasjoner, motta Lyskulturs magasin, samt få muligheten til å stifte bekjentskap med andre som deler samme engasjement for lys og belysning!

Facebook Twitter LinkedIn Email

Bli medlem i dag

  • Som medlem av norges ledende kompetansenettverk innen lys og belysning er du med på å påvirke bransjens utvikling
  • Vi jobber kontinuerlig med å øke rammevilkårene for bransjen gjennom utvikling av standarder og veiledere
  • Egen medlemsprofil på nettet som er søkbar etter kompetanse og geografi
  • Medlemspris på publikasjoner, veiledere, kurs og seminarer (opptil 30% rabatt)
  • Eksklusivt innhold kun til medlemmene på ”Min side”

Sterkt faglig nettverk
Våre medlemmer er aktive bidragsytere og premissgivere i utviklingen av bransjen. Som forening er Lyskultur unik, med hele bransjen samlet under én paraply. Alle styrer og komiteer er satt sammen av tverrfaglige medlemsgrupper, noe som gir fruktbare synergier og et helhetlig bilde. 

Kurs og arrangementer
Lyskultur utvikler og holder tidsaktuelle og faglige kurs for å møte behovet fra medlemsmassen. Kursene holdes av foredragsholdere rike på kompetanse og erfaring.

Publikasjoner, standarder og veiledere
Lyskulturs publikasjoner er veiledere til nasjonale og internasjonale normer og standarder, og er et ”must” for alle som prosjekterer, beskriver, leverer eller installerer profesjonell belysning. Lyskultur er tilsluttet La Commission Internationale de l´Eclairage (CIE). 

Magasinet Lyskultur
Lyskulturs magasin er norges eneste spesialmagasin for belysningsbransjen, og er tidsskriftet for deg som er opptatt av god belysning, helse og ergonomi, arkitektur, bygg og industri. Magasinet har en ambisjon om å være bransjeformidler av nyheter fra både inn- og utland.

Medlemsprofil
Medlemsprofilene på våre nettsider er en plattform dedikert til synliggjøring av våre medlemmers kompetanse, og er et navigeringsverktøy for kompetansesøkende. Ved å vise frem kompetanseområder og aktuelle prosjektcase blir det enkelt for sluttbruker å finne frem til riktig kompetanse og utstyr.

Regionalavdelinger i hele Norge
Lyskultur er landsdekkende med regionalavdelinger i hele Norge. Lyskulturs regioner arbeider for øke nettverket og skape møteplasser for medlemsbedrifter i alle regioner.

Bransjenytt
Medlemsportalen ”min-side” er en informasjonskanal med nyheter eksklusivt for medlemmer. ”Min-side” gir medlemmer en formidlingsmulighet til resten av kompetansenettverket.

Nyhetsbrev
Alle kan tilmelde seg våre nyhetsbrev. Lyskultur sender i tillegg kontinuerlig medlemsinformasjon i lukkede nyhetsbrev – kun til våre medlemmer.

Lysets dag
Lysets dag er heldagsarrangementet som samler og knytter ulike fagmiljøer sammen til en dag med kunnskapsdeling, inspirasjon og forskning, og ikke minst kåring av de siste års beste lysprosjekter med utdelingen av Norsk Lyspris. 

Bli medlem i dag – er du med kan du påvirke! 

Det er firmaet/bedriften/organisasjonen som er medlem.
Medlemsskap i Lyskultur følger foreningsåret. Serviceavgiften faktureres etter årsmøte i slutten av første kvartal. 

medlemsmatrise.png

For mer informasjon se våre vedtekter og retningslinjer for medlemmer. 

For medlemsskap fyll ut skjemaet nedenfor; 

Medlemsgruppe I I*


(Separer adressene med komma)*
orkla foods
Magasinet

Store energi- og vedlikeholdsbesparelser

Orkla Foods Norge i Rygge i Østfold har foretatt oppgradering av belysningen i flere år. Nå er belysningen i de store lagerlokalene i Iduns fabrikk skiftet til LED og med inte...
Les mer
Zander K Community Table i lobbyen
Magasinet

Et hotell å komme hjem til

Zander K Hotell vant Cityprisen Hordaland i 2017, som er en utmerkelse som tildeles eiendomsutviklere som "strekker seg litt ekstra" for å oppnå ekstraordinær merverdi.
Les mer

Nyhetsbrev

Skriv din e-post i feltet nedenfor for å melde deg på nyhetsbrev fra Lyskultur.