Lys_Arbeidsplassen

Lys på arbeidsplassen

Lys på arbeidsplassen vil gi deg gode råd og veiledning for hvordan planlegging og prosjektering av gode belysningsanlegg i et typisk kontormiljø kan gjennomføres.  
Belysning-av-veier,-gater,-byrom

Belysning av veier, gater og byrom

Utendørs belysningsplanlegging blir stadig mer etterspurt av norske kommuner. Et komplekst fagfelt må kombineres med både estetiske og miljømessige hensyn.
Dialux_GK_1233x822

Lysberegning DIALux evo – grunnkurs

Kurset starter med en rask gjennomgang av brukerflate, før det er lagt opp til vekselvis undervisning og egentrening av enkle oppgaver, gjerne egne oppgaver. ​
Bilde Dialux

Lysberegning DIALux evo - for viderekomne

Workshop i DIAlux evo har som målsetting å gi deltakerne forståelse for muligheter og begrensninger i programmet generelt, og forutsetninger for å vurdere hvilken modul i prog...
Grunnkurs-belysning

Grunnkurs i lys og belysning

Kurset tar for seg de mest grunnleggende begreper innen lys og belysning, samt kriterier for angivelse av krav til belysning. ​
Belysning-i-boligen

Belysning i boligen

Ved hjelp av oppslagsverket "Godt lys i boligen" skal nordmenn bli inspirert til å gjøre noe med lyset og dermed bedre sin egen hverdag.
PLDC_2017_RGB

PLDC 2017

Programmet er klart! Den 6. PLDC-konferansen finner sted i Paris under temaet ”Shift happens”, og har mange spennende foredragsholdere på agendaen.
Nødlys:Ledesystemer

Nødlys/ledesystemer

Kurset tar for seg prosessen rundt søknad, prosjektering, utførelse og bruk samt kontroll, ettersyn og vedlikehold av landbaserte ledesystemer.
Lysets_dag

Lysets dag 2017

Lysets dag er årets viktigste konferanse innen lys, teknologi og design, som avsluttes med utdelingen av Norsk lyspris. 
Light and building 2018

Light + Building 2018

Lyskultur har gleden av å tilby en komplett fagreise til våre medlemmer. Bli med på felles tur til Light + Building i 2018.

Nyhetsbrev

Skriv din e-post i feltet nedenfor for å melde deg på nyhetsbrev fra Lyskultur.