Rett_MB_Q42

Månedens bygg: Q42

Q42 - Kristiansands nye signalbygg - et lavenergihus med livsløpstandard og gode fremtidsrettede løsninger. Vi gleder oss til å besøke!
Lys_Arbeidsplassen

Lys på arbeidsplassen

Lys på arbeidsplassen vil gi deg gode råd og veiledning for hvordan planlegging og prosjektering av gode belysningsanlegg i et typisk kontormiljø kan gjennomføres.  
Belysning-av-veier,-gater,-byrom

Belysning av veier, gater og byrom

Utendørs belysningsplanlegging blir stadig mer etterspurt av norske kommuner. Et komplekst fagfelt må kombineres med både estetiske og miljømessige hensyn.
faglig

EPC – hva er det?

Hvordan kan nye entreprisemodeller og finansieringsmodeller gjøre det mulig å nå nye kunder, på en helt ny måte? Energy Performance Contracting (EPC); er det modellen som kan ...
Dialux_GK_1233x822

Lysberegning DIALux evo 7 – grunnkurs

DIALux evo 7 tilbyr flere nye og modifiserte funksjoner til arkitekter, lysdesignere og ingeniører. I tillegg til å støtte BIM med IFC import, fokuserer denne versjonen på ras...
Bilde Dialux

Lysberegning DIALux evo 7 - for viderekomne

DIALux evo 7 tilbyr flere nye og modifiserte funksjoner til arkitekter, lysdesignere og ingeniører. I tillegg til å støtte BIM med IFC import, fokuserer denne versjonen på ras...
Grunnkurs-belysning

Grunnkurs i lys og belysning

Kurset tar for seg de mest grunnleggende begreper innen lys og belysning, samt kriterier for angivelse av krav til belysning. ​
Belysning-i-boligen

Belysning i boligen

Ved hjelp av heftet "Godt lys i boligen" skal nordmenn bli inspirert til å gjøre noe med lyset og dermed bedre sin egen hverdag.
PLDC_2017_RGB

PLDC 2017

Programmet er klart! Den 6. PLDC-konferansen finner sted i Paris under temaet ”Shift happens”, og har mange spennende foredragsholdere på agendaen.
Nødlys:Ledesystemer

Nødlys/ledesystemer

Kurset tar for seg prosessen rundt søknad, prosjektering, utførelse og bruk samt kontroll, ettersyn og vedlikehold av landbaserte ledesystemer.
Lysets_dag

Lysets dag 2017

Lysets dag er årets viktigste konferanse innen lys, teknologi og design, som avsluttes med utdelingen av Norsk lyspris. 
Light and building 2018

Light + Building 2018

Lyskultur har gleden av å tilby en komplett fagreise til våre medlemmer. Bli med på felles tur til Light + Building i 2018.

Nyhetsbrev

Skriv din e-post i feltet nedenfor for å melde deg på nyhetsbrev fra Lyskultur.