Lysets dag er en fagkonferanse innen lys, helse, teknologi og design. 

Lysets dag er årets viktigste fagkonferanse med prisutdeling av Norsk Lyspris. Dette er dagen da vi i lysbransjen samles for å se og vise frem det beste innen lysdesign og belysningsprodukter.

På Lysets dag gis scenen til internasjonale foredragsholdere, og Lyskulturs tverrfaglige nettverk møtes til en dag med kunnskapsutveksling, faglig påfyll og kåring av de siste års beste lysprosjekter.

Lysets dag 2018 vil bli avholdt på DOGA i Oslo 21. november. 

vinnerbilde_Norsk-Lyspris-2018
Lysets dag

Vinnere Norsk Lyspris 2018

Sykkelhotell Oslo S, Holmestrand stasjon, Ombygging og modernisering av «Oslo lampa» og Lysplan for Verdensarven - Rjukan er vinnerne av Norsk Lyspris 2018.
Les mer
LD Logo Gul_1200x800
Lysets dag

Foredragsholdere Lysets dag 2018

Her kommer oversikt over alle de spennende foredragsholderne til Lysets dag 2018. Følg med fortløpende for oppdatert informasjon.
Les mer
LD-logo blå
Lysets dag

Bli samarbeidspartner på Lysets dag

Vær med på å videreføre suksessen Lysets dag! For å kunne engasjere de mest toneangivende foredragsholderne i belysningsbransjen og andre som jobber med lys er ...
Kine Angelo-800
Lysets dag

Kine Angelo - Lys + farge = sant

Kine Angelo er universitetslektor ved NTNU og har 15 års praksis som interiørarkitekt i Norge, med ekspertise innen fargesetting i arkitektonisk kontekst - både...
Les mer

Nyhetsbrev

Skriv din e-post i feltet nedenfor for å melde deg på nyhetsbrev fra Lyskultur.