Våre medlemmer

«Våre medlemmer» er en plattform dedikert til synliggjøring av vår medlemmers kompetanse og arbeid, og er et navigeringsverktøy for kompetansesøkende. 

Medlemmer av Lyskultur er toneangivende aktører innenfor belysningsbransjen, fra lysdesignere og rådgivende ingeniører til produsenter, installatører, importører og salgsleddet innenfor belysning.

Enten du er på utkikk etter en spesifikk yrkesgruppe eller er opptatt av erfaring med lignende prosjekter, besitter Lyskulturs medlemmer en tverrfaglig kombinasjon av kvalitet, erfaring og profesjonalitet. 

Søk blant våre medlemmer Nullstill
Lyskultur
Våre medlemmer

P-Langvik AS					
3264
Les mer
Bjørn K. Haugen
Våre medlemmer

Adaptor Hjelpemidler AS

Adaptor Hjelpemidler AS ønsker å bidra til økt trivsel og forenkling av hverdagslige oppgaver for eldre og synshemmede. Gjennom utvikling og spesialtilpasning av produkter for denne gruppen er målet at den enkelte oppnår et høyere aktivitetsnivå både hjemme og i arbeidslivet, og på den måten får en bedre livskvalitet!

Adaptor Hjelpemidler AS jobber kontinuerlig med å få frem nye spennende hjelpemidler. Gjennom mer enn 40 års arbeid har vi i dag et stort nettverk med over 200 samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt.
0308
Les mer
Ola Vollan
Våre medlemmer

Ahlsell Norge AS

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. 
Ahlsellkonsernet er et av Nordens største tekniske handelsselskap innen vårt virkeområde med en årlig omsetning på cirka 22 milliarder SEK og om lag 4500 ansatte.
 
Vi gjør det enklere å være fagmann
Ahlsell er Nordens største grossist innen installasjonsprodukter, verktøy og maskiner. Vi kan derfor tilbyr marknadens bredeste sortiment innen VVS, Elektro, VA, Verktøy, Bygg, Personlig Verneutstyr og Forbruksmateriell.
Vår forretningsidé er å skape effektiv handel for den profesjonelle bruker. Visjonen er å være kundens førstevalg.Det er alltid kort vei til Ahlsell
Gjennom èn kontaktperson har du tilgang til rett kompetanse og over 100 000 lagerførte artikler fra ledende leverandører. Vi hjelper deg å løse utfordringer og finne nye muilgheter. Derfor holder vi oss hele tiden oppdatert med det siste på markedet.
Det er det personlige håndtrykket som skiller oss fra mengden. Den lokale forankringen og nærheten til våre kunder er sammen med vår kunnskap og vilje til å gjøre det lille ekstra, hjørnestener i vår virksomhet.Med Ahlsell som leverandør får du:
	•	En trygg partner
	•	Tilgang til markedets bredeste sortiment via èn kontaktperson – din selger
	•	Et nett med Proffsentre og salgskontorer over hele landet
	•	En komplet nettbutikk hvor du til og med kan handle i via din smarttelefon
	•	Leveringssikkerhet i verdensklasse
	•	En samarbeidspartner med siktet innstilt på fremtiden
606
Les mer
Siri Ø. Haugan
Våre medlemmer

Akasia

Arkitekt/interiørarkitekt med egen elektroavdeling. 

Akasia ivaretar viktige samfunnsoppgaver og bringer kulturarven videre, gjennom komplette og profesjonelle fagmiljø med fokus på kvalitet og service.

Vi jobber hovedsakelig med kirkene i Bergen. 
5008
Les mer
Roger Kvalvåg
Våre medlemmer

AKB Lighting AS

AKB Lighting AS er et veletablert import og distribusjonsfirma i elektrobransjen, innenfor produktområdet belysning.

AKB Lighting AS har vært i bransjen i over 40 år; siden 1974.

I samarbeid med en rekke produsenter leverer vi innendørs og utendørs belysning for det offentlige miljø og i private omgivelser. 

Vår målsetning er å bidra til gode funksjonelle belysningsløsninger som fungerer i mange år.

Den hurtige utviklingen med nye energieffektive lyskilder og avanserte styringssystemer 
setter store krav til utformingen av nye belysningsanlegg. Nye armaturserier med LED blir stadig mer effektive og utgjør i dag store deler av vårt assortement.

Vi tilbyr rådgiving og utfører beregninger på alle typer belysningsanlegg – nye og eksisterende.
 Våre belysningsplanleggere jobber daglig med arkitekter, rådgivende ingeniører, lysdesignere, installatører og andre, med utforming av prosjekter og spesifikasjon av armaturer.

Ved hjelp av lysberegningsprogrammer som Dialux kan vi visualisere løsninger, og kvalitetssikre at krav til funksjon, estetikk, design og lysmengde blir som ønsket.
3202
Les mer
Våre medlemmer

Alta El Installasjon AS					
9505
Les mer
Lyskultur
Våre medlemmer

Anders Hancock Bjerknes					
0192
Les mer
Kari Cecilie Andersen
Våre medlemmer

Andersen Interiørarkitekter MNIL AS

Historie
Firmaet ble etab­lert 01.10.13 av Kari Cecilie Andersen. Andersen kommer fra tidli­gere Andersen & Flåte AS inte­ri­ør­ar­ki­tekter MNIL, der hun var medeier og ansatt fra oppstarten i 1991.Etter diplom fra SHKS i 1985 begynte Andersen som inte­ri­ør­ar­ki­tekt hos Arki­forum arki­tekter AS, og i tillegg var hun i to år, før etab­le­ringen av Andersen & Flåte AS, medeier i firmaet Kaleido­skop AS. Med sin lange fartstid innenfor fagom­rådet inte­ri­ør­ar­ki­tektur har Andersen oppar­beidet seg allsidig kompe­tanse og bred erfa­ring, og vil i nytt firma kunne tilby de samme tjenester som tidli­gere.
356
Les mer
Odd Amund Røisi
Våre medlemmer

Apply TB

Apply TB er en teknisk totalentreprenør og servicebedrift innenfor fagene rør, ventilasjon, telekom, automasjon, energirådgivning, maritim elektro og elektro.

Vi tar både enkeltoppdrag og større rammeavtaler innen servicemarkedet. Oppdragene varierer fra sjekk av elektrisk anlegg i boliger til oppstart, vedlikehold og internkontroll av større bygg og anlegg.

Vi har bred erfaring fra ulike bransjer. I dag er vi på jobb for kunder i både offentlig og privat sektor, på bygg og anlegg, i industri og på maritime fartøy.

Apply TB er en av regionens største aktører i prosjektmarkedet. Vi har bred erfaring med både enfaglige og tverrfaglige prosjekter og prosjektering innen fagområdene våre.

Våre største kunder på prosjektmarkedet er hovedentreprenører og offentlig forvaltning (stat, fylkeskommuner og kommuner). Vi har også oppdrag hvor vi er i direkte kontakt med byggherre
4016
Les mer
Jann Nilsen
Våre medlemmer

Arendal Kommune					
4898
Les mer
Yvonne Krøger
Våre medlemmer

Arkitektene Astrup og Hellern AS

Arkitektene Astrup og Hellern har en lang og kontinuerlig erfaringsbakgrunn fra de aller fleste typer arkitektoppdrag. Denne erfaringsbakgrunn sammen med kontorets dyktige medarbeidere har gitt oss høy kompetanse til å utvikle og gjennomføre store og kompliserte oppdrag. De siste 40 år har vi lagt vekt på å utvikle spesialkompetanse innenfor prosjektutvikling av komplekse industrianlegg, kontorer og næringsbygg. Vi regnes i dag blandt de mest erfarne arkitekt-kontor på dette felt.

Alle vesentlige arkitektfaglige ytelser og tjenester dekkes av vårt arkitektkontor. Dette omfatter både planarbeid, programmering og prosjektering. Innen prosjektering inngår i tillegg til arkitektarbeidet, spesialtjenester så som bygnings-fysiske forhold, akustikk, brannstrategi, spesialbelysning, og kostnadsberegninger. Vi har i tillegg mange års erfaring med prosjektering for olje- og gassindustrien i Norge.

 

0165
Les mer
Bente Rodahl
Våre medlemmer

Asplan Viak Trondheim

Forretningsmodellen vår er basert på at vi skal ha kompetanse innen alle fasene av et prosjekt. Det innebærer at vi kan bistå kundene våre hele veien fra overordnet planlegging, via tekniske og økonomiske mulighetsstudier, til prosjektene tar sin endelige form og blir realisert. Slik får kunden en samarbeidspartner som kan bidra med detaljkunnskap i den overordnede planleggingsfasen, og som utvikler detaljer i prosjektets ulike faser basert på en helhetstanke. 

Tverrfaglighet står sentralt i Asplan Viaks metodikk. Til forskjell fra flerfaglighet innebærer det at medarbeidere med forskjellig faglig bakgrunn i dialog kommer frem til løsninger på utfordringene i det enkelte oppdrag. Vi mener at de kreative og innovative løsningene har større sannsynlighet for å oppstå gjennom tverrfaglighet enn ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert. 

Verden blir stadig mer kompleks. Det medfører at kravet til spisskompetanse øker. Innenfor de fagområdene Asplan Viak er ledende besitter vi ofte slik kompetanse selv. Der oppdragene krever det og vi mangler kompetansen på enkelte fag, har vi lang tradisjon for å samarbeide med de beste i Norge enten det er forskningsinstitusjoner eller mer kommersielle samarbeidspartnere for å komplettere våre team.  
7037
Les mer
Tommy Thoresen
Våre medlemmer

ATENDI AS

ATENDI har kontorer i Norge, Sverige og Danmark. I Danmark strekker historien seg tilbake til 1898, mens den norske virksomheten - gjennom Elektrik Solutions AS - startet opp i 2010.

ATENDI er eksklusiv importør av ledende merker innen områdene lys-, lyd- og sceneutstyr, samt distributør av audiovisuelt utstyr. Med kvalitetsprodukter, kombinert med god fagkunnskap og fokus på service/support, løser dyktige medarbeidere et bredt spekter av oppdrag.

ATENDIs kunder består blant annet av teatre, tv-studioer, konsert- og kulturhus, hotel/konferansesentre, utleieselskaper og arkitekter/entreprenører.
3041
Les mer
Ted Laxman
Våre medlemmer

Aura Light					
0581
Les mer
Anne Karin Stenbåten
Våre medlemmer

BA-lighting AS

BA- Lighting ble etablert i 2014. Vi holdet til i Arendal på Sørlandet. Vi tilbyr markedets beste LED-belysning, optimalt tilpasset bruker og miljøet det brukes i.
Vår visjon er å levere svært gode produkter til en konkurransedyktig pris og rask levering. Produktene har generelt 5- 7 års garanti. 
Vi selger kun til forhandlere og installatører og driver vår virksomhet via nettbutikk, men det er også mulig å besøke vårt kontor og lager i Arendal.
4848
Les mer
Våre medlemmer

Bedriftshelse1

Bedriftshelse1 arbeider saman med bedriftene gjennom førebyggjande arbeid med mål om å gjere arbeidsmiljøet i bedriftene best mogleg. Våre løysingar skal førebyggje utfordringar knytta til arbeidsmiljø, helse og livsstil.

Sogn Bedriftshelseteneste og Nordfjord Bedriftshelseteneste vart Bedriftshelse1 frå januar 2013 . Frå juni 2014 vart Grend Bedriftshelseteneste (Voss og Hardanger) og Ytre Sunnfjord BHT AS (Florø) ein del av Bedriftshelse1, og frå januar 2015 er også Odda BHT med på laget.

Bedriftshelse1 er no ein av Vestlandets største lokalt forankra bedriftshelseteneste.

Bedrifthelse1 er i dag lokalisert i Sogndal (hovudkontor), Årdal, Nordfjordeid, Stryn, Florø, Voss, Norheimsund og Odda og har i tillegg avdelingskontor på Sandane, Hornindal, Leikanger, Luster, Vik, Balestrand, Årdalstangen, Lærdal og Førde.
6856
Les mer
Våre medlemmer

Bedriftshelsetjenesten Mandal BA

Bedriftshelsetjenesten Mandal har omkring 140 medlemsbedrifter i Vest-Agder. De tilhører mange bransjer, både innenfor privat og offentlig sektor. Vi er dessuten den bedriftshelsetjenesten i Vest-Agder som samarbeider med Landbrukets HMS-tjeneste.

Bedriftshelsetjenesten eies av medlemsbedriftene, og Årsmøtet er vårt øverste organ. Det består av representanter for ansatte og ledelse i medlemsbedriftene.
4515
Les mer
Hans Kjetil Andresen
Våre medlemmer

Berggård Amundsen & Co AS

Om BA

Berggård Amundsen & Co AS er en selvstendig og norskeid elektrogrossist. Det at vi er både norske og familieeide er med på å gjøre oss litt annerledes enn mange andre i vår bransje. Det påvirker våre forretningsverdier og kjerneverdier, og inspirerer oss til å tenke langsiktig.

BA er litt mindre enn konkurrentene, men gjennom vår organisasjon og arbeidsform har vi en lokal kontaktflate med kundene som er større enn noen andre i bransjen har. Vi er litt nærmere kundene våre og deres hverdag. Kortere beslutningsveier og mer direkte kommunikasjon gir oss muligheter og resultater som systemer alene aldri kan oppnå.

BA skal ikke være våre leverandørers salgskanal, men våre kunders støtte. Det skal de merke på den måten at vi hele tiden legger opp vår drift på deres premisser, for å gjøre arbeidsdagen deres litt enklere og litt bedre.

BA fyller 70 år i 2016. Vi er en sprek 70-åring, som ser fremover og utvikler oss. Vi er stabile, men står ikke stille.
1406
Les mer
Roger Tansem
Våre medlemmer

Betek Norge AS

Betek Belysning
Betek er en breddeleverandør på belysning og leverer belysning for boligmarkedet, offentlige bygg og industribygg.
Vi lysberegner og kan komme med alternative løsninger.
4632
Les mer
Espen Årbu
Våre medlemmer

Bjørn Jørgensen AS

Bjørn Jørgensen AS er et rådgivende ingeniørfirma som tar for seg bygg og anlegg, industri, infrastruktur og miljø innen fagområdet elektro. Vi holder oss oppdatert på hvor bransjen er på veg og kan levere alt fra teknisk byggeledelse til prosjektering av alle faser i et prosjekt.

Vi tar for oss alle typer oppdrag fra enkle omgjøringer til prosjekter som varer over flere år. Firma har over 1300 prosjekter å referere til både i Norge og utlandet.

Vi er en sammensveiset gjeng med bred erfaring innenfor Elektro, her har vi medarbeidere med erfaring helt opp til 30 år innenfor bransjen. Vi har i den siste tiden ansatt nye medarbeidere for å få full kompetanse innen åpen BIM og 3D modulering.
0164
Les mer
Johan Varmedal
Våre medlemmer

Bravida

Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan selskapet ta ansvar for hele 
installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og 
service.

Bravida er en naturlig partner, enten det gjelder omfattende 
entrepriser eller mindre serviceoppdrag. Selskapet tar et totalansvar for 
alle installasjoner, både i nybygg og ved rehabilitering av bygårder, 
kontorer, industri eller anlegg. Samtidig sikres vedlikehold og 
justeringer av eksisterende installasjoner.

Bravida har samlet en bred og kvalifisert teknisk kunnskap i ett selskap. Når vi samordner alle installasjoner og koordinerer montører med forskjellig spesialkompetanse i et prosjekt, kan du være trygg på at du får en helhet som er kostnadseffektiv, som fungerer og som er miljøvennlig.
0511
Les mer
Kim E. Hughes
Våre medlemmer

Bright Norway AS

Bright Norway AS er resultatet av fusjonen mellom AVAB CAC og Frontlite. Vi er et norsk selskap, med avdelinger i Oslo, Bergen og Lillehammer. Våre kunder består av teatre, TV- studioer og produsenter, konsert- og event- arrangører, konsert- og flerbrukshus, arkitekter og utstillingsdesignere, og ikke minst alle landets klubber, amatørteatre og lag. 

Som eksklusiv importør og distributør av de ledende merkene innenfor områdene lys, lyd, sceneutstyr og tekstiler, kan Bright tilby et bredt vareutvalg, støttet av en stab med stor fagkunnskap og erfaring. Våre ressurser er omfattende, og få kan utfordre oss på leveransepresisjon og gjennomføringsevne. Dette har da også resultert i at Bright er involvert i de fleste små og store installasjoner og arrangementer i Norge i dag.

Vi har siden 2011 vært en del av Bright Group, som med sine 300 ansatte i tre land er nordens desidert største aktør innen sitt felt. I Norge er vi ca 130 ansatte, og vårt hovedkontor ligger i Oslo, mens vår utleieavdeling befinner seg i Vestby 40 km syd for Oslo. Du finner oss også i Bergen, på Gjøvik og ikke minst Lillehammer hvor vår installasjonsavdeling holder hus. 
0182
Les mer
Tron M. Trondsen
Våre medlemmer

Brødrene Helgesens eft.AS

Brødrene Helgesens Eftf. AS har alltid hatt sin lokale forankring i Hønefoss. Selskapet ble etablert allerede 1. desember 1917 av brødrene Einar og Sverre Helgesen. Dette gjør bedriften til en av landets eldste innen elektrobransjen. Dette har igjen medført at bedriften har opparbeidet seg en unik erfaring og kompetanse som kommer dagens oppdragsgivere til gode. 
3501
Les mer
Siamak Vafa
Våre medlemmer

Bymiljøetaten, Oslo kommune

Vi forvalter fellesarealer som gater, torg, parker, friområder, idrettsanlegg, marka og indre Oslofjord. Bymiljøetaten har også ansvar for luft, støy, vann, jord.

Bymiljøetatens mål er å gjøre Oslo til en trygg, vakker, miljøvennlig og sporty by.
0135
Les mer
Øivind Christensen
Våre medlemmer

Bærum Kommune					
1304
Les mer
Calina Pandele Yttredal
Våre medlemmer

Calina Pandele Yttredal

Som kunstner, lysdesigner, forfatter og kursleder med lang og allsidig erfaring, tilbyr jeg originale løsninger tilpasset hvert enkelt prosjekt, innendørs, utendørs, offentlig så vel som privat.
 
Fokus på prosjektets identitet og individuelle behov
Da TV2 og interiørprogrammet ”Tid for hjem” inviterte meg til å utforme de fysiske omgivelsene i et privathjem, tok jeg utgangspunkt i dagslysets innfall og fargereflekser fra den grønne vegetasjonen om våren. Et lyskunstverk montert på fondveggen, kunne styres etter behov av beboerne og benyttes også som lampe over spisebordet. Menneskets velvære og effektivitet er knyttet til døgnrytmens og årstidenes skiftninger, derfor er variasjon og tilpasning viktige stikkord.
 
Lysdesign med stor spennvidde, innendørs og utendørs
Lys – og fargekonsepter hedret med pris, fra kjøpesenter til historisk gård i Natadal. Fra kontorinnredning av møterom med glassvegger der lysutsmykningen med iriserende maling skjermer for innsyn, til lysutsmykning av glassfasade der maleri og natur spiller sammen. Et \\\"fyrtårn\\\" på Tranøy spiller mot den mektige naturen over Hamsuns rike i stadig nye fargenyanser. 
 
Kunnskap, erfaring, profesjonalitet
Jeg leder prosjekter gjennom alle faser, fra visualisert idé til ferdigstillelse. Velger fritt leverandør og samarbeider med spesialister på sine felt. Økonomiske hensyn, lavt energiforbruk, driftsikkerhet, miljøbevissthet, er blant stikkord. Jeg har gitt ut flere fagbøker på Gyldendal forlag, og på Fagbokforlaget boken Lys. Farge, design, kommunikasjon hvor jeg presenterer konkrete belysningsløsninger gjennom en rekke prosjekter, nasjonalt og internasjonalt.
0275
Les mer
Våre medlemmer

Catena AS

Catena a.s ble etablert i 2005 av Odd Wiik og Inge Saltvoll som fremdeles eier og driver selskapet. Vi startet med import og distribusjon av produkter for tele- og datakommunikasjon som forretningsmodell, basert på opparbeidede kunder og leverandører gjennom Petrovest, Bailey Norge og Profitek. I dag er dette et bredt utvalg av produkter fra anerkjente leverandører som Insys, Acksys, Etic Telecom, Extek, Lancom, Tempo, Greenlee og Telegärtner. Vi bistår også med løsningsforslag, konfigurasjon og idriftsettelse.

Ett av produktene vi hadde med oss fra begynnelsen var TufTel nødtelefoner for vegtunnel og vi bestemte oss raskt for å utvide dette med nødskap, designet av Catena og produsert i Norge. I dag er dette et eget område og omfatter analoge og IP-baserte nødtelefonsystemer, brannskap, nødskap, nødkiosker, dører og LED innvendig belyste skilt. Vi er blant de ledende i Norge på dette feltet og blir i økende grad spesifisert i prosjektene. Her kan vi levere nøkkelferdige løsninger der vi også deltar ved idriftsettelse.

Vårt nyeste satsingsområde er belysning basert på LED teknologi, noe vi begynte med i 2009. Dette er basert på et nært samarbeid med produsenter i Europa, Asia, USA og Canada der både produkter og leverandører er valgt ut både i samråd med våre kunder og ut fra våre egne erfaringer fra vei og industri. Typiske bruksområder er innen industri, som gatelys, i tunnel, langs turløyper, i større bygg som lagerhaller og i kjøpesenter. Med Verbatim så har vi også fått et bredt spekter av lyskilder for butikker, gallerier og hoteller. 
Parallelt med dette utvikler vi og produserer egne industrielle LED armaturer i Norge, noe som utvides fortløpende i takt med markedet.
0976
Les mer
Stein-Gerhard Johannsessen
Våre medlemmer

Caverion Norge AS

Caverion Norge AS designer, produserer, drifter og vedlikeholder brukervennlige og energieffektive løsninger for bygg, infrastruktur og industri. 

Som Norges ledende tekniske enteprenør har vi ca. 3 000 medarbeidere fordelt på våre 50 lokale avdelinger rundt omkring i Norge. Vi har en årlig omsetning på ca. 4 milliarder kroner og ca. 35 000 kunder. ​Caverions historie i Norge strekker seg helt tilbake til Frognerkilens Fabrikk Norsk Elektrisk Aktielag i 1873.

Livssyklusperspektivet er inkludert i alt vi gjør

Vi forvalter hele livssyklusen til bygg og anlegg, fra små detaljer til avanserte totalløsninger og totalentrepriser – og reduserer eiendomsrelaterte kostnader.
0666
Les mer
Arne Grønsdal
Våre medlemmer

CP-Norway as

Vi i CP-Norway AS har over 30 års erfaring med lysdesign. Med et bredt produktsortiment og løsningsorienterte medarbeidere finner vi de gode løsningene for våre kunder. Vi kan også fungere som en sparringspartner mot arkitekter og interiørarkitekter.
5059
Les mer
Jan Gulbrandsen
Våre medlemmer

Datek Light Control AS

Datek Wireless AS er et norskeid selskap med spesialkompetanse innen maskin til maskin kommunikasjon (M2M), trådløs infrastruktur og systemer med behov for mobilkommunikasjon. Vi har lang erfaring fra komplekse prosjekter fra forstudier til implementering.

Målsettingen er å bidra til økt verdiskapning hos våre kunder gjennom nyttige, lønnsomme og pålitelige systemløsninger. Vi leverer til privat og offentlig sektor både i Norge og i Europa.

Datek er sterke på skreddersøm og leverer ofte en kombinasjon av egenutviklet og standard programvare. De ansatte er personer med bakgrunn fra teknologi, prosjektledelse og salg/markedsføring som samlet utgjør team med høy kompetanse og betydelig gjennomføringsevne.

Selskapet har spisskompetanse innen disse forretningsområdene:

Datafangst- og flåtestyringssystemer
Lysstyring
Meldingssystemer
Datek Wireless AS har blant annet levert løsninger for Mesta, Jernbaneverket, CargoNet, NSB, Statens vegvesen, Gardermoen Fuelling Service, Transportsentralen Lillestrøm, De norske Bokklubbene, Brønnøysundregistrene og mange norske kommuner.
2000
Les mer
Svein Eriksen
Våre medlemmer

DEFA Lighting AS

DEFA er et norskeid selskap med lange tradisjoner. Helt siden selskapet ble dannet i 1946 har vi fokusert på innovative løsninger og produkter av høy kvalitet. 

DEFA produserer og selger interiør og eksteriør belysning, alarm-, flåtestyring- og tracking-systemer for privatbiler, lastebiler, motorsykler, båter, bygg- og anleggsmaskiner, samt elektrisk lade- og forvarmingssystemer. DEFA engasjerer seg også i fjernkontroll løsninger for forvarming, elektrisitet, kamera og alarmer for bolig og fritidsmarkedet.
2013
Les mer
Ronny Arnesen
Våre medlemmer

DingZ Gruppen AS

LEDonline.no har et stort spekter i LED produkter og tilbehør. LEDonline utvikler også brandet LuminuZ,
som tilbys til elektrikkere, boligutviklere, hotell, industri osv.
Vårt spekter dekker alt fra LED downlight, lavbyggende LED, LED paneler, Gatelys,

flomlys, LED industriarmatur, LED lamper, LED skiltlys, Skinner for å montere LED i. LEDlister til kjøkken,

Baderoms belysning, Utendørs belysning av mange slag. LED striper, 230V LED striper, LED for bruk rett i isolasjon osv osv.  

Finner du ikke produktet du leter etter på vår nettside så har vi et stort kontaktnett og kan skaffe det meste innenfor LED belysning

100& fornøydgaranti.
2000
Les mer
Roy Martinsen
Våre medlemmer

DnB Bank ASA					
0191
Les mer
Sigbjørn Lilleland
Våre medlemmer

DNF AS

DNF AS er en ledende teknisk totalleverandør innbefattende fagene VVS, elektro og automasjon. Vi utfører prosjektering, levering og installasjon, og tilbyr løsninger innen energiøkonomisering, klimatekniske anlegg, VVS og elektro. Vi tar også på oss drift, ettersyn og vedlikehold av slike anlegg, gjerne via faste serviceavtaler.

DNF er teknologisk i front og tilbyr energieffektive løsninger og gode inneklima.

DNF ble stiftet i 2003, eies av ledende ansatte og er en uavhengig privat markedsaktør.

Vi er flere enn 150 ansatte og omsetter for ca kr. 300 mill pr år.

Selskapet har kontorer på Orstad i Klepp kommune.
4353
Les mer
Baard Ståle Kviberg
Våre medlemmer

Eaton Electric AS

Eaton Electric AS er et salgsselskap i det internasjonale Eaton Corporation. Eatons elektroforetak er en global leder innen elektriske styringer, energidistribusjon, avbruddsfri strømforsyning og industrielle automasjonsprodukter og -tjenester

Eaton Electric AS er ISO 9001-sertifisert og er en kunnskapsorientert servicebedrift som leverer høykvalitets elektromateriell, UPSer, datarom osv. til installasjon, everk, industri, skip og offshore. Kort sagt: Produkter og løsninger fra trykknapp til trafo.

Dokumenterte løsninger og kvalitet i alle ledd er årsaken til selskapets posisjon som en av landets viktigste elektroleverandører.
0612
Les mer
Leif Øystein Oldervoll
Våre medlemmer

EBKONS AS

Rådgivende ing. (RIE) elektro, m/belysningsplanlegging:
• Nærings-, hotell-, utdannings- og helsebygg
• Flyplass, gater/veier, tunneler
Private og offentlige bygg, inkl. bolig/hjem, skole- og institusjonsbygg mv. Gatelys, veglys/veilys.
Dataassistert konstruksjon BIM/3D.
Prosjekterfaring m/sertifisering BREEAM
9010
Les mer
Henning Nilsen
Våre medlemmer

ECOTEKnologi AS

Tilpassing av industriell belysning, Aquakultur, butikkbelysning, kontorbelysning, Nød-og sikkerhetsbelysning, Skole- og institusjons belysning, Utendørs belysning, samt lysplaner. Vi kan også bistå med installasjoner.
5257
Les mer
Mari Gaasemyr Høvik
Våre medlemmer

ECT as

ECT tilbyr dagslysrådgiving og planlegging av lys for innendørs og utendørs miljøer. Vi finner gode løsninger i tråd med prosjektets formål og funksjon, utarbeider alle nødvendige underlag og bistår i hele prosjektfasen. Vi bidrar til gode opplevelser av omgivelsene og har fokus på varige og bærekraftige løsninger.
ECT er Norges største selvstendige rådgivende ingeniørfirma innen elektroteknikk. Vi har bred kompetanse innen lys og elektro, samt lang erfaring med koordinering opp mot andre fag. Vårt mål er å gjøre andre gode, og vi har derfor fokus på et godt sluttresultat for våre oppdragsgivere.
3018
Les mer
August Gunnlaugsson
Våre medlemmer

Efla AS

EFLA AS ble stiftet i Norge i 2008 med ingeniørrådgivning for elektriske overføringsanlegg som kjernevirksomhet.
Selskapet fikk sitt opprinnelige navn, Linuhönnun AS, fra selskapet Línuhönnun HF på Island, som i en årrekke hadde bistått den norske energisektoren med konsulenttjenester. Historien begynte med et oppdrag for Statnett Entreprenør i 1993. Selskapet EFLA HF på Island ble etablert ved en fusjon av fire konsulentselskaper, og deretter tok EFLA AS morselskapets navn i 2010. EFLA AS tilbyr i dag tverrfaglig ingeniørrådgivning og andre relaterte konsulenttjenester, med hovedfokus innen energi og samferdsel.

Navnet EFLA

I norrønt og moderne islandsk betyr verbet «efla» å ‘styrke\' eller ‘forsterke\'. Fra norrønt har nynorsk fått ordet «evle», som nå oftest betyr ‘makte\' eller ‘mestre\'. Navnet reflekterer godt selskapets definerte mål og visjon: Å bidra til å styrke våre oppdragsgiveres evne til å oppnå sine mål og samtidig være en synlig og sterk aktør i samfunnets utvikling.
1366
Les mer
Arne Ekrheim
Våre medlemmer

Ekrheim Elconsult A/S

Ekrheim Elconsult a.s utfører rådgivende ingeniørtjenester innen:

Elkraftanlegg
Tele og automatisering
Reservekraft
Heis og andre transportanlegg
Brannsikring

Ekrheim Elconsult a.s utfører ytelser for:

Prosjektering
Kontrahering
Produksjonsoppfølging
Prosjektvurdering
Forvaltning, drift og vedlikehold
Energiøkonomisering
Teknisk byggeledelse
Teknisk sluttkontroll og testingd
4016
Les mer
Eldar Overå
Våre medlemmer

El-Produkter AS

EL-produkter ble etablert i 1989 som et engros firma i belysningsbransjen og våre kunder er elektroinstallatører over hele Norge. Åtte salgsrepresentanter dekker hele landet og følger opp kundene med jevnlige besøk. 

EL-produkter startet virksomheten med produksjon og salg av belysningsprodukter.

Vi har utviklet og produserer vårt eget fiberoptiske lyssystem, der vi skreddersyr anlegg etter kundens ønsker og spesifikasjoner. Dette gjør at vi kan levere anlegg i løpet av få dager.

EL-produkter har et stort sortiment innen LED (Light Emitting Diode) belysning der vi benytter siste tilgjengelige teknologi innen Power LED og transformatorer. 

EL-Produkter er i dag en betydelig aktør på det norske markedet innen segmentet. Vi er lokalisert i Saunesmarka Industriområde i Ulsteinvik, der vi disponerer i overkant av 1000m² kontor og lagerlokale.

Som et ledd i vår strategi har vi investert i et avansert lysmålingslaboratorium, hvor vi dokumenterer lysmengde, spredningsvinkel, fargetemperatur etc. for våre produkt. Data fra laboratoriet overføres til lysberegningsprogramvare, og tilbys til andre samarbeidspartnere som prosjekterer lys. EL-produkter har egen avdeling for prosjektering og lysberegning av anlegg hvor våre produkt benyttes.

Ulsteinvik har en sentral plassering i Norge sett under ett, og et godt utbygd kommunikasjon/ transportsystem. Dette muliggjør at våre kunder i store deler av landet mottar leveranser fra oss dagen etter bestilling. 


EL-Produkter ble i desember 2013 oppkjøpt, og er i dag en del av LAGERCRANTZ GROUP
6067
Les mer
Ole Henrik Isaksen
Våre medlemmer

EL-PROFFEN

EL-PROFFEN er Norges største elektrikerkjede med 4000 elektrikere. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder høy service over hele landet. Vi utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. Vi gir deg tips og råd knyttet til belysning, energisparing og sikkerhet.

Historikk og ledelse
EL-PROFFEN startet som et markedskonsept i 1995, og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere. Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet. Vi er i dag 174 medlemsbedrifter og mer enn 4000 årsverk.

EL-PROFFEN forhandler blant annet felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over. 1 mrd. kroner.
4632
Les mer
Trond E. Kristiansen
Våre medlemmer

ElectroNova AS

Electronova ble etablert i 1996 med fokus på kjerneområdene planlegging og prosjektering innen elektroteknikk og IT for samferdsel, bygg og industri.
Fra starten har vi satset på medarbeidere med høy kompetanse og oppgaveløsing i tett samspill med andre fagfelt. Dette legger grunnlaget for kreativitet og optimale løsninger. Våre solide samarbeidspartnere er av avgjørende betydning for oss.

I vårt sterke nettverk har vi muligheten til å utvikle det aller beste innenfor vårt fagområde. Nettverket består av blant andre; Vianova Plan og Trafikk AS, Dr.Ing. A. Aas-Jakobsen AS, Vianova Systems AS, Geovita AS, Selberg Arkitekter AS, Vianova Eureka AS, Vianova TransIT AS, Vianova Lillehammer AS og Grindaker AS.
1302
Les mer
Ulf Melby
Våre medlemmer

Elektor Installasjon AS

Elektor AS skal være en markedsorientert bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner – datakommunikasjon – svakstrømsinstallasjoner og produkter. 

Ved å vurdere våre tjeneste og virksomhetsområder under ett, skal vi gi kunden en effektiv og rasjonell totalløsning, En verdiskaper for kunden.
2336
Les mer
Fredrik Pedersen
Våre medlemmer

Elektro-Entreprenøren AS					
4847
Les mer
Per Øyvind Arvesen
Våre medlemmer

Elektrofag Jæren as

Mange års erfaring, kontinuerlig opplæring og interesse for faget er basis for vårt arbeid.

Vi er opptatt av fornuftige og økonomiske løsninger for våre kunder – og prioriterer service og punktlighet! Vi gjør alltid vårt beste. Vi skal være ærlige, arbeidsomme og inngi tillit i enhver sammenheng. Vi tar eventuelle problemer som en utfordring og finner løsninger til beste for kunden. Vi trives på Jæren.

Det er her vi har våre røtter og det er her vi skal være best!
4362
Les mer
Frank Jaegtnes
Våre medlemmer

Elektroforeningen

Elektroforeningen (EFO) har som mål:

Å bidra til gode rammevilkår for bransjen.

Å bli den elektrotekniske bransjens statistikksenter.
Å støtte opp om og medvirke til utviklingen av medlemmenes kunnskapsnivå på definerte områder.
Å synliggjøre funksjoners og aktørers plass i verdikjeden.
Å være en pådriver til synliggjøringen av den elektrotekniske bransje.
Å få flest mulig av relevante bedrifter til å bli medlemmer av EFO.
0603
Les mer
Raymond Solheim
Våre medlemmer

ElektroNOR AS					
9514
Les mer
Pål Martin Skogshagen
Våre medlemmer

Elektroskandia Norge

Forpliktende partnerskap. Gode markedsplasser

Markedene i dag krever et bredt sortiment, konkurransedyktige priser, 24 timers tilgjengelighet og effektiv logistikk. Kunder søker forpliktende partnerskap og det kan vi tilby. 

Tilgjengelighet gjennom gode markedsplasser

	•	Gode logistikkløsninger der kundene får levert til avtalt tid og på avtalt sted
	•	Etablering av gode markedsplasser med salgspersonell inne og ute, varebestilling, 24 timers e-handel, produktkataloger og kampanjer
	•	Produkter fra de beste produsentene som sikrer god kvalitet, i tillegg til de rimeligere alternativene
	•	Helhetlig problemløsning
	•	Kundetilpassede og kostnadsreduserende løsninger samt problemfri kommunikasjon
	•	Kan ta ansvar for kunders innkjøp-, logistikk- og lagerhåndtering fra A til Å
0614
Les mer
Trond Timmerman
Våre medlemmer

Elfag

I 1995 dannet kundene til grossisten Eilag den frivillige elektrikerkjeden Elfag. Vi er i dag 160 medlemsbedrifter fordelt på 180 steder over hele landet. Med over 3000 ansatte gjør dette oss til en av landets største og mest kjente elektrikerkjede.

Elfag står til tjeneste og kan hjelpe deg med blant annet:
	•	El-sjekk og sikkerhet
	•	ENØK (energieffektiviserende løsninger)
	•	Varmepumpe
	•	Belysning
	•	Rehabilitering av ditt sikringsskap
	•	Brannforebyggende tiltak
	•	Gjennomgang av ditt elektriske anlegg
N-2021
Les mer
Helge Høybakken
Våre medlemmer

ELprosjekt Trøndelag

ELprosjekt Trøndelag AS er et rådgivende ingeniørfirma for elektro- og teletekniske anlegg

Vårt firma deltar i prosjekteringsgrupper eller som enkeltstående rådgiver i byggeprosjekter. Pr. dags dato er vi med i byggeprosjekter over hele landet. Våre oppdragsgivere er både det offentlige og det private marked.
7650
Les mer
Trond Kristensen
Våre medlemmer

Eltro Installasjon AS

Elektroinstallasjon for både private- og bedriftskunder i Tromsø.

Velkommen til Eltro Installasjon. Vi driver elektroinstallasjon og er alltid behjelpelig i hele landsdelen, med utgangspunkt i Tromsø. Eltro Installasjon etterstreber kvalitet og kompetanse.

Vi yter ekstra for å oppnå sikkerhet og god økonomi for alle parter, og har avanserte og moderne hjelpemidler til rådighet. Vår kunnskap deler vi gjerne med våre kunder, og bistår når det gjelder design, rådgiving og montering.

Vi kommer når kunden trenger oss!
9016
Les mer
Viktor Bumann
Våre medlemmer

Energi & lysteknikk Norge AS

Vi bistår med rådgivning innen belysning og energieffektivisering. Vår oppgave er å sørge for at du får den mest energieffektive og optimale belysning tilpasset ditt behov. Vi tilbyr rådgivning innen BREEAM, LCC/TCO-analyse og armatur og levetidsanalyser.

1396
Les mer
Ronny Sørensen
Våre medlemmer

Energima LED AS

Energima LED er et belysningsselskap med fokus på å levere energi- og kostnadsbesparende løsninger.

Gjennom ti år med prosjekt- og produktutvikling sitter vi med en bred kompetanse. Vi har gjennomført mange prosjekter hvor vi har høstet verdifulle erfaringer, hvilket gjør at vi er trygge på at vi kan levere systemer og løsninger innen belysning som tilfredsstiller dagens behov såvel som fremtidens behov.

Vi har utviklet et konsept hvor vi vil fungere som totalleverandør for våre kunder, hvilket betyr at deres løsning ved ferdigstilling vil være skreddersydd etter de avtaler som er inngått. Energima LED samarbeider nært med flere fabrikanter om produksjon av egne eksklusive produkter. Dette gjør oss i stand til å levere belysning nøyaktig slik du og din bedrift ønsker det, uten å måtte inngå kompromisser når det kommer til utforming, kvalitet eller en annen fordel.

Vi samarbeider med ENOVA og bistår med hjelp til å søke offentlig støtte.


Energima LED er også distributør av Barrisol i Norge. Ta kontakt for mer informasjon
1366
Les mer
Janicke Groseth
Våre medlemmer

EnergyOptimal AS

EnergyOptimal AS er en av de ledende aktører og foregangsfigurer i Norge på LED belysning. EnergyOptimal representerer noen av de fremste produsentene av LED produkter i verden og har innstallert mange tusen LED armaturer i Norge

• Vårt mål:
- Levere den beste LED kvalitet og løsning til rett pris.

• Vår visjon:
- Være ledende på energibesparende belysningssystemer v.h.a. moderne teknologi. Vi skal være i forkant av teknologiutviklingen og være med på å skape en bedre og ”grønnere” verden.

• Har fokus på LED:
- Innendørs- og utendørsbelysning
- Industri
- Bensinstasjoner
- Veilys
- Tunnel: armaturer og ledelys
- Spesialprosjekter f.eks. Holmenkollen
- Egen utvikling
- EX LED armaturer

• EnergyOptimal AS er også behjelpelig med:
- LED produktutvikling
- Prosjektere/lage LED løsninger
- Lage lysberegninger og kalkulere besparelser i form av drifts- og vedlikeholdskostnader
1366
Les mer
Magnus Hatlemark
Våre medlemmer

Erco Lighting AS					
1366
Les mer
Våre medlemmer

Erik Selmer					
7010
Les mer
Knut Bachke
Våre medlemmer

Esylux Norge AS

Vår konstante målsetting om optimering og forenkling er vår overbevisning, vår holdning og vårt viktigste løfte. Det er kraften som driver oss fremover, når vi utvikler, produserer og distribuerer lys og elektrotekniske produkter for større energieffektivitet og sikkerhet i industri-, nærings- og privatbygninger. Forretningspartnerne våre, med kunder og sluttbrukere, drar fordel av våre produkter – og dermed av «Enkelhetens kraft».
1366
Les mer
Kristoffer
Våre medlemmer

Evolys AS

Forskning, utvikling og produksjon.
2420
Les mer
Kenneth Hansen
Våre medlemmer

Expo Nova Lys AS					
0277
Les mer
Trond Antonsen
Våre medlemmer

Fagerhult Belysning AS

Fagerhult utvikler, produserer og markedsfører profesjonell belysning for offentlige miljøer, som kontorer, skoler, butikker, industribygninger og sykehus, både innendørs og utendørs. Med Fagerhults belysningskunnskap og brede utvalg av innovative, energieffektive og miljøvennlige belysningsløsninger får du en sterk samarbeidspartner til hele prosjektet.

Fagerhult er en del av Fagerhult Group, en av Europas ledende belysningsaktører, med ca. 2,300 ansatte og med virksomhet i et tyvetalls land omkring i verden.
1366
Les mer
Våre medlemmer

Fiberoptisk Lys Calco AS

Leverandør av flotte fiberoptiske- og ledlys-installasjoner. Egen produksjonshall gir kort leveringstid.
4950
Les mer
Thomas Hansen
Våre medlemmer

Flos Norge as

For fifty years we have been crafting objects of light and shedding brightness on generations of dreams.
 
For us, light is the substance for expressing new ideas and illuminating unexplored emotions. We write the future, reading our past and expressing the present, in a continuity of positive challenges and bold choices that have shaped our image and identity.
 
Our history has taught us to fan the flames of provocation with research into new poetic notions of functionality.
 
Trusting our intuition has always allowed us to create products that become icons, establishing new typologies and innovative archetypes.
 
Connecting with masters of design. Discovering new talents. Commanding high technical and technological status. Staying tuned into mass culture. These qualities always place us at the cutting edge.
 
Experimentation opens the way for us to use revolutionary materials - as in the past with Cocoon - and hi-tech solutions, today represented by OLEDs and eco-sustainable materials.
 
By conceiving new languages around light, we chart new aesthetics and freedoms for living.
 
Our lamps, of yesterday and today, never fail to be serious about their sense of play and irony.
 
On the fine line that divides and unites art and design, craftsmanship and industry, the limited edition and larger scale manufacturing, an individual’s idea and the collective imagination. That’s our place. That’s where you’ll find us.
0278
Les mer
Martin Olsen
Våre medlemmer

FMP AS

FMP ønsker å fremme smart energiprosjektering, og miljøeffektiviseringstiltak i eksisterende og nye bygg. Vi tilbyr miljøeffektiv kvalitetsbelysning i LED til konkurransedyktige priser for bedriftsmarkedet.
 
FMP skal være den ledende og mest profesjonelle faghandler innen LED belysning, og for å sikre optimal kvalitet på produktene er det av største viktighet at man samarbeider med bransjens absolutte beste leverandører. 
 
Vi i FMP gjør det.
 
Derfor er du som kunde alltid sikret det beste, både hva kvalitet og service angår.
 
Som medlem av RENAS tar vi ansvar for miljøet.
 
Elektriske produkter inneholder miljøgifter og skal ikke kastes sammen med annet avfall. Du kan levere kasserte produkter til oss, så bringer vi de videre til miljøriktig behandling. Dette er helt gratis for deg. Du kan også levere kasserte produkter til kommunens gjenbruksstasjon og andre godkjente EE-avfallsmottak
1661
Les mer
Rune H. Leirpoll
Våre medlemmer

Forsvarsbygg

Vi er forsvarssektorens ekspert på eigedom. Vår jobb er å ta vare på Forsvaret sine behov gjennom vedlikehald og fornying av eigedom.Totalt tek vi vare på ein eigedomsmasse på totalt 4 millioner kvadratmeter. Eller med andre ord: 12 500 bygg og anlegg. Vi har 1 200 årsverk som gjer denne jobben.
0103
Les mer
Våre medlemmer

Foyn Consult AS

Foyn Consult AS er et uavhengig rådgivende ingeniørfirma som ble etablert i 1996 og selskapsformen er aksjeselskap. 

Firmaet er medlem av Rådgivende Ingeniørers Forening. (RIF)
0870
Les mer
Martin Lundby
Våre medlemmer

Frogn kommune

OM FROGN
Frogn kommune ligger vakkert til ved Oslofjordens østside. Byen Drøbak har kino, gjestehavn, mange hyggelige butikker og kafeer, et yrende kulturliv og fine bademuligheter. Kommunen har også et aktivt idrettslag, full dekning med barnehager, kjøpesenter, golfbane og spennende kulturlandskap. Kommunen har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunens organisasjon består av om lag 870 årsverk. Frogn kommune kjennetegnes av velutviklede tjenester, balansert økonomi og kompetente medarbeidere.
Kommunens drift de senere årene er endret. Vi får nye oppgaver og har en befolkning i endring. Dette krever en annen måte å tenke og jobbe på for oss som organisasjon. Vår viktigste ressurs og de som leverer gode tjenester til innbyggerne hver dag er de ansatte i Frogn kommune.
1441
Les mer
Lyskultur
Våre medlemmer

Gitte Mikalsen Dahl					
8209
Les mer
Geir Skeie
Våre medlemmer

Glamox Luxo Lighting

Glamox Luxo Lighting er en ledende leverandør av belysning somtilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielleog industrielle bygninger, detaljhandel, hotell- og restaurantvirksomhet.

Moderne produkter og løsninger
Vi tilbyr et utvalg av belysningsmerkevarer, og gir våre kunder råd og gode løsninger. Våre produkter er designet for enkel montering, med moderne elektroniske komponenter og lyskilder for optimal effektivitet og god økonomi. Våre belysningsløsninger bidrar til å skape komfortable, fleksible og stimulerende arbeidsmiljøer, som øker effektiviteten og arbeidsinnsatsen, samtidig som individuelle behov blir ivaretatt.

Teknologi og ekspertise
Våre produkter og løsninger er utviklet og testet av våre ingeniører ved våre egne laboratorier og produktutviklingsavdelinger, og er produsert og sertifisert i henhold til alle relevante kvalitets- og miljøstandarder. De er basert på det nyeste innen teknologi og kompetanse – og erfaringer samlet gjennom generasjoner.
0212
Les mer
Våre medlemmer

Hallstein Nortun					
6264
Les mer
halvor næss
Våre medlemmer

Halvor Næss Belysningsdesigner AS

Halvor Næss Belysningsdesigner AS er et uavhengig konsulentfirma som leverer tjenester innen lysdesign og prosjektgjennomføring. Vi bruker lyset til å fremheve det visuelle miljøet og skape gode rom for opphold. Vi er levende opptatt av estetikk og påvirkningen av lys for våre omgivelser. Ved å kombinere god lysdesign med ny teknologi fremmer vi de optimale løsninger for våre kunder.
1344
Les mer
Per Tveter
Våre medlemmer

Heiberg & Tveter AS					
3040
Les mer
Lyskultur
Våre medlemmer

Helena Kive					
1387
Les mer
Gøran Heide
Våre medlemmer

Hinnstein AS

Et kompetanseteam du kan stole på

Hinnstein AS er et selskap som tilbyr tverrfaglige ingeniørtjenester innen planlegging og prosjektering av bygningsteknikk, arealutvikling, energi, VVS, infrastruktur, vann og miljø. Vi bidrar til et bærekraftig samfunn gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester fra idéutvikling og overordnede planer til prosjektering og driftsstøtte.
9485
Les mer
Maria Carmen Øfsthus
Våre medlemmer

Hjellnes Consult

Hjellnes Consult as er et ledende tverrfaglig rådgivende ingeniørfirma som arbeider innen markedsområdene bygg, eiendom, anlegg, industri, infrastruktur, energi, miljø og vann fordelt på 4 seksjoner. Vi arbeider målrettet for å være faglig i tet innenfor alle våre satsningsområder. Vår visjon lyder; sammen designer vi fremtiden. Bruer og anlegg prosjekteres av vårt heleide datterfirma Johs Holt as. 

Vår virksomhet er økonomisk uavhengig av produsenter, leverandører og entreprenører. Vi er aktive i Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) med RIF-godkjente rådgivere innen alle våre fagområder. 

Vi arbeider målrettet for å oppnå flere oppdrag for totalentreprenører og i samspillkontrakter, i tråd med vår strategi. Denne arbeidsformen passer godt for våre praktiske ingeniører, mange med erfaring fra håndverk og produksjon. 

Hjellnes Consult påtar seg, alene eller i nært samarbeid med eksterne partnere, ansvaret for helheten i prosjektene. Ethvert prosjekt planlegges for hele sin levetid, og all planlegging og prosjektering kombineres med miljørettet kompetanse. Vårt kvalitetssikringssystem er basert på NS-ISO 9001 og oppfyller RIFs krav til kvalitet. 

Vi arbeider med alle faser i et prosjekt, fra de første ideene skisseres via forundersøkelser, konsekvensanalyser, tilstandsanalyser, planlegging og prosjektering til drift og vedlikehold av anleggene. Hjellnes Consult utfører dessuten utredninger og analyser av ulike samfunnsspørsmål innen miljø, avfall, samferdsel med videre. 
0612
Les mer
Refnr. 2012
Våre medlemmer

HSN - Høgskolen i Sørøst Norge

For mer info: https://www.usn.no/om-hsn/kontakt-oss/ansatte/are-roysamb-article28255-6688.html,

https://www.usn.no/studier/finn-studier/kunst-design-og-musikk/bachelor-i-lysdesign/,

https://www.facebook.com/LysdesignHSN/
3616
Les mer
Astrid Skjerven
Våre medlemmer

Høgskolen i Oslo og Akershus					
0130
Les mer
Elisabeth Paus
Våre medlemmer

Iark

IARK ble etablert i 2011 av noen av Norges mest erfarne interiørarkitekter, og består i dag av 22 kompetente medarbeidere. Vi kan stolt si at vi er landets fremste eksperter på arbeidsplassutvikling, og har bred erfaring med noen av Norges mest vellykkede flytteprosesser.
0250
Les mer
Inger Anne Vik
Våre medlemmer

Iavik AS

Prosjektleder med interesse og engasjement for lys og lysdesign
3014
Les mer
Dan Fayen
Våre medlemmer

iGuzzini

Med mer enn 50 års erfaring innen belysning, er vår misjon å forbedre lyset, og dermed folks livskvalitet, ved å lage armaturer med høy teknisk kvalitet.
Vi leverer arkitektonisk belysning til innendørs og utendørs prosjekter.
0667
Les mer
Trond Olsen
Våre medlemmer

iMark Trond Olsen					
5354
Les mer
Karen Kråkevik
Våre medlemmer

Ing. Per Rasmussen AS (IPRAS)

Ing. Per Rasmussen as er et selskap som yter konsulent-
og rådgivningstjenester innenfor elektrofaget.
Selskapet har bred erfaring i prosjektering av anlegg i varierende størrelse, både for offentlige og private oppdragsgivere.
1313
Les mer
Rådg. ing. Jan-Henrik Audestad
Våre medlemmer

Ing.Rasmussen & Strand AS

Ing. Rasmussen & Strand AS er rådgivende ingeniører innen elektroteknikk. Firmaet ble etablert i 1955 og er et frittstående, uavhengig rådgivende ingeniørfirma.

Vårt firma er blant de større elektrotekniske rådgivnings-firma på Østlandet. Vi har 17 ansatte, hvorav 16 sivilingeniører/ingeniører. Mange har montørsertifikat.

Firmaet holder til i egne lokaler på Skøyen i Oslo. Vi har god plass og trivelige kontorer. Vi har satset sterkt på å følge den teknologiske utviklingen, og 3D visualisering har blitt en viktig og helt naturlig del av prosjektering. I tillegg til Autocad benytter vi Novapoint til prosjektering og tegning i 3D.

Vår referanseliste viser at vi i stor utstrekning benyttes av profesjonelle byggherrer og at vi satser på å holde oss i forkant av den tekniske utvikling av installasjoner i bygg, tunnel og veganlegg.
0277
Les mer
Trond Solberg
Våre medlemmer

Ingeniørfirmaet Malnes og Endresen AS

Våre tjenester omfatter teknisk/økonomiske utredninger, systemutredninger, prosjektering, anbuds- og kontraktsbehandling, anleggskontroll og teknisk byggeledelse og opplegg for FDV (forvaltning, drift og vedlikehold).

Vi har erfaring med alle typer entrepriseformer. Gjennom langvarig samarbeid med profesjonelle byggherrer innen offentlig og privat sektor har vi kontinuerlig dialog vedrørende utførte anlegg, samt driftserfaringer.

Planleggingsperioden er preget av et nært samarbeid mellom de prosjekterende, arkitektene og brukere om planløsning og logistikk, de tekniske prosjekterende og brukere om funksjonsløsninger.

Spesialrådgivere, spesialister, foreninger, bidrar med råd og veiledning i faser av prosjekteringen.
0596
Les mer
Atle Næss
Våre medlemmer

Instell AS

Instell AS ble etablert i april 2003 i Nydalen i Oslo. Vi har distriktskontor i Skien, Sundvollen og Steinkjer. 
Vi er en totalleverandør av produkter og programvarer til elektro og automasjonsbransjen. Vårt fokus er energibesparende løsninger til bolig og næring. Vi leverer også installasjonsmateriell, lysstyring, varmestyring og lydsystemer. Det er nok vår satsning på KNX Smarthus-løsninger vi er mest kjent for i vår bransje. Vi er eksklusiv representant for de tyske produsentene JUNG og Theben. 
Vi er til sammen 15 ansatte med lang, solid og bred bransje- og produkterfaring.
0848
Les mer
Lisbeth Liabø
Våre medlemmer

Interio AS

Interio AS er et lite firma med interiørkonsulent, belysningsplanlegger/lysdesigner og ”altmuligmann”, og knytter til seg håndverkere etter kundens behov. Vi bistår med alt fra fargeforslag og lampevalg til planlegging av hele interiører og mindre ombygginger.

LYSDESIGN
Belysning er vårt spesialfelt, vi har spesialkompetanse på belysning, både av interiør og utemiljø, og hjelper deg til å finne en belysning du trives med og som gjør det beste ut av interiøret eller uteområdet ditt .

INTERIØRBELYSNING
Interiørbelysning er veldig viktig i et interiør. Lyskilder, lysfarger, plassering av lamper og armaturer er med på å fullføre en helhet. Belysningsplanleggeren/lysdesigneren bør inn i bildet så tidlig som mulig i planleggingen, men kan også hjelpe til senere, hvis et rom ikke fremstår slik man har tenkt seg.

BELYSNING UTENDØRS
Utendørsbelysning omfatter alt fra lampen ved inngangsdøren til hagebelysing og offentlig belysning. Vi kan bidra med rådgivning og planlegging enten i samarbeid med, eller uavhengig av, leverandører. Vi fungerer som ”bestillerens forlengede arm” med kompetanse på planlegging av helhetlig belysning.

INTERIØRKONSULENT
Interiørkonsulenten bistår ved alle innredningsoppgaver, planlegging av innredning i nye hus, hytter og offentlig miljø, ominnredninger og ”styling” av interiører. Interio as jobber ut fra kundens behov. Vi holder oss à jour med aktuelle trender, har oversikt over ”designmøbler” samtidig som vi gjerne bruker gamle ting på en ny måte, eller kombinerer gammelt og nytt på din måte. Din hjeminnredning skal passe din stil, din familie og din bolig, og i offentlig miljø skal stil og praktiske løsninger harmonere med bedriftens uttrykk.
1339
Les mer
Morten Seipäjärvi
Våre medlemmer

IPAS AS

Hovedkontor og lager i Trondheim. Avdeling i Oslo.
Markedsfører og selger merkevaren IPAS og bruker komponenter (LED og LED Drivere) fra Philips, Samsung, Sharp, Bridgelux m.fl.
7075
Les mer
Aksel Østmoen
Våre medlemmer

IPD-Norway AS

IPD Norway AS har som forretningsområde å forestå eiendomsutvikling i vid forstand, både i og utenfor Norge. IPD er en forkortelse for International Property Development. Våre arbeids-områder dekker Prosjektutvikling, Prosjektledelse, Prosjektering og Byggeledelse.

Vi har en stab av profesjonelle og meget dyktige medarbeidere - som leverer kvalitet til sine kunder. I tillegg samarbeider vi med et nettverk av bedrifter og personer med samme kvalitetsnorm som oss selv.
1400
Les mer
Våre medlemmer

Itech AS

	•	Teknisk rådgivning
	•	FDV-dokumentasjon
	•	Energirådgivning
	•	Breeam
	•	Belysningsrådgivning
	•	Teknisk due diligence / tilstandsanalyse
1383
Les mer
Lars Fredrik Ljungberg
Våre medlemmer

iVestConsult

– EIT RÅDGJEVANDE INGENIØR- OG ARKITEKTSELSKAP PÅ VESTLANDET

Vi utfører fleirfagleg rådgjeving innan bygningar, anlegg, infrastruktur, arealplan, vassdragsteknikk, miljø og energi, ingeniørar og planleggarar. Vi er 36 tilsette i selskapet. Vi held til i Strandgata 15 og Strandgata 17 i sentrum av Florø og har kontor i eit spanande fagmiljø med arkitektar, økonomar, rekneskap, reklamebyrå og bank og finans.

Kom gjerne innom for å slå av ein prat med oss.
6900
Les mer
Jarle Gran
Våre medlemmer

Justervesenet

Justervesenet er et direktorat for måleteknikk underlagt 
Nærings- og Fiskeridepartementet. Justervesenet har 
ansvaret for at Norge har en måleteknisk infrastruktur 
som både har nasjonal og internasjonal tillit. 
2007
Les mer
Marius Andresen
Våre medlemmer

K8 Industridesign AS

We are a team of designers and engineers, offering services within product innovation and business development. We are fearless, playful and responsible when approaching new projects in close cooperation with our partners. This results in smart products improving life, work and society.

Our design process are user and environment centered, our core principles for product innovation. We work with large companies as well as small local entrepreneurs and start-ups.
All with the same eager and passion to create something unique and valuable, and at the same time efficiently reach the set targets.
0459
Les mer
Hans-Petter Kaardal
Våre medlemmer

Kaardal Consult					
1397
Les mer
Karl Otto Døviken Ekle
Våre medlemmer

Karl Otto Ekle Lys og Teknikk					
1397
Les mer
Espen Kjeldal
Våre medlemmer

Kjeldal Elektro AS					
3960
Les mer
Torhild Hagen
Våre medlemmer

Konstruktivet

KONSTRUKTIVET is a creative studio on the south coast of Norway, with a pragmatic love for design. We hope that by sharing our passion for authenticity and appreciation for natural beauty we might inform and inspire those who seek a deeper understanding of home, heritage and hygge (google it). 
4900
Les mer
Daniel Brekke
Våre medlemmer

Kreativ Belysning AS

Kreativ Belysning AS er leverandør av kreative belysningsløsninger skreddersydd til våre kunders behov og ønsker. Vi prosjekterer og leverer komplette løsninger til proff- og prosjektmarkedet samtidig som vi har en inspirerende og brukervennlig nettbutikk rettet mot privatmarkedet. Med leverandører fra hele verden leverer vi produkter tilpasset våre kunders ønsker og behov med hensyn til målsetning, design og økonomiske rammebetingelser.

Kreativitet og lineære løsninger.

Vårt største satsningsområde er belysning i lineære former og kreative løsninger. Med dagens LED teknologi er vi ikke lenger bundet til å bruke lys i den tradisjonelle formen der lyset alltid stammer fra enkle lyspunkter. Vi leverer kombinasjoner av nye og kreative måter å benytte seg av lyset, enten det er ved bruk av jevnt belyste linjer, flater og former eller skjult belysning integrert i bygningen.
1414
Les mer
v/Geir Øgreid
Våre medlemmer

Kristiansand Kommune					
4604
Les mer
Jens-Henrik Andersen
Våre medlemmer

Kulturteknikk AS					
8310
Les mer
Våre medlemmer

Kvalsund Ingeniører A/S

Firmaet Kvalsund Ingeniører AS ble etablert i 1959 og omdannet til aksjeselskap i 1983.
I 1998 ble firmaet overtatt av de ansatte og i 2014 ble navnet endret til Kvalsund Ingeniører AS.

Vi er for tiden 5 ansatte med bred og allsidig erfaring.

Kvalsund Ingeniører AS innehar nødvendige godkjenninger. De viktigste godkjenningene er:

Sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 for gjeldende fagområde
	•	RIF-godkjenning som rådgiverfirma
6002
Les mer
Mathias Andersson
Våre medlemmer

Kyndill

Kyndill er et uavhengig og frittstående lysdesignbyrå.
​
Vår viktigste virksomhet er lysdesign i ulike prosjekter som museer og utstillinger, kulturminner, urbane rom, offentlige bygg, handel og byplaner, og vi gjør også utsmykninger og lysinstallasjoner.
Utredninger, rådgivende tjenester og kurs og seminarer er også en del av vårt virke. 
 
Kyndill ble etablert under navnet Redlight Design i 2009 av Mathias Andersson.
Lorang Brendløkken, IALD, gikk inn som partner i 2012.
 
Navnet Kyndill er norrønt, og betyr lys eller fakkel.
1560
Les mer
Øyvin Grimnes
Våre medlemmer

Led Belysning As					
0271
Les mer
Lyskultur
Våre medlemmer

Led Pro					
3103
Les mer
Våre medlemmer

Lefdal Installasjon AS

Lefdal lnstallasjon er en ledende installasjonsbedrift Oslo og Akershus med betydelig kompetanse og bredt leveringsspekter innen elektro, tele/data og sikkerhet. Som totalleverandør utfører vi alle typer sterk – og svakstrømsinstallasjoner til nærings- og offentlige bygg, boliger og leiligheter. Utførelsene varierer fra mindre serviceoppdrag og enkeltinstallasjoner til omfattende prosjekter og langsiktige serviceavtaler. Hovedkontoret ligger i Bærum med avdelingskontor i Oslo. Til sammen er vi 140 ansatte.

Livstidsgaranti
”Garantien gjelder mangler/feil som oppstår i arbeidets forventede levetid. Garantien gjelder ikke feil som oppstår på grunn av manglende service/ vedlikehold, slitasje eller unormal bruk. For at garantien skal kunne gjøres gjeldende må det være reklamert over mangelen uten ugrunnet opphold etter at den burde ha vært oppdaget, og faktura fra oppdraget må kunne fremlegges. Garantien gjelder ikke for det produktet/utstyret/materiellet som er levert, kun utførelsen av arbeidet. Garantien innebærer ingen begrensninger i forbrukerens rettigheter etter lov om håndverkertjenester.”
1346
Les mer
Arve Olsen
Våre medlemmer

Light Bureau

Light Bureau er et prisvinnende designkontor som spesialiserer seg på lysdesign, prosjektgjennomføring og produktutvikling. Kontoret ble etablert i London i 1999 og samarbeider med designpartnere og utbyggere på prosjekter over hele verden. Våre designteam i London og Oslo samarbeider tett og omfatter arkitekter, interiørarkitekter, konstruksjonsarkitekter, produktdesignere og lysdesignere.

Light Bureau arbeider strategisk og kreativt med lys. Vi skaper verdi gjennom brukersentriske design som ivaretar kundens mangfoldige behov.
0255
Les mer
Arnt Johanes
Våre medlemmer

Light Efficient AS

Better light for the future

Forretningsideén vår er å levere toppkvalitets lysløsninger til industri og retail markedet. For å bidra til økt energibesparelse, reduserte kostnader og forbedret lysforhold for kunden.

Kjerneverdier:


Helhetlig

Miljøbevisste

Faktabaserte
1366
Les mer
Geir Fjellberg
Våre medlemmer

Light House Company AS

Vi skaper fantastiske resultater med lys – hver eneste dag!

 

Light House er et fyrtårn i Norden innen butikk- og prosjektbelysning. Siden 1997 har vi levert banebrytende prosjekter, innovativ design og kostnadseffektive miljøløsninger til butikker, boliger, hoteller, restauranter, kontorbygg og utendørsmiljøer.

I Light House Family er vi dedikerte fagpersoner med et enormt engasjement og brennende tro på hva lys kan utrette. Vi jobber i team og leter alltid etter den optimale løsningen tilpasset hvert prosjekt!

 
Høy kompetanse

Vårt fremste varemerke er høy kompetanse. Innen lysdesign, rådgivning og selgende lys. I tillegg er vi en belysningsgrossist med et stort sortiment med over 10.000 ulike enheter. Her har du som kunde alle valg du kan ønske deg: for eksempel våre egenproduserte LED-spoter av topp kvalitet – via et stort spekter fra ledende europeiske produsenter – til spesialdesignede dekorlamper.

 
Stort spekter

Siden 1997 har vi levert løsninger til alt fra boliger, butikker og kjøpesentre, til offentlige prosjekter og utendørsmiljøer. Bl.a deler av Den Norske Opera, Maxbos flaggskip på Hvam, Trekanten Kjøpesenter i Bodø, Fredrikstad Kulturhus og Fornebu Shopping.

Light House ble også valgt som lysdesignere og leverandør av lys da Optimera skulle bygge fremtidens bolig: et komforthus, som også er et “plusshus” (et hus som produserer mer energi enn det bruker). Huset, som ligger ved Larvik, er tegnet av Snøhetta, og Light House har designet og levert en løsning som optimaliserer både energieffektivisering og komfort for fremtidens boliger.

 
Miljøfokus

I de senere årene har vi hatt stort fokus på miljø og hvordan vi som grossist og lysdesignere kan levere gode miljøløsninger, med fokus på produksjon, energibesparing, reduserte vedlikeholdskostnader og gjenvinnbarhet.

 
LED

Light House har i snart 10 år hatt stort fokus på LED-løsninger, der vi har arbeidet frem løsninger i verdensklasse i samarbeid med Europas ledende produsenter av lys. Dette har gitt oss en unik kompetanse innen LED. I dag jobber vi nesten utelukkende med LED-løsninger i alle type prosjekter, og dette bidrar til å gi våre kunder markedets fremste og mest optimale løsninger.

 
Overbevisende resultater

Light House er et unikt fagmiljø for den som elsker lys. Vi har entusiasmen, kompetansen, produktene, leverandørene, samarbeidspartnerne og ikke minst kundene. Vi kan vise til fantastiske prosjekter og overbevisende resultater.

Light House Company AS er privateid, og alle eierne jobber i bedriften. Hovedkontoret ligger på Etterstad i Oslo, og i Sverige ligger vårt datterselskap i Ørebro.
0659
Les mer
Ulf Morgestad
Våre medlemmer

Lightmakers AS

Lightmakers har et engasjert forhold til lys og har 25 års erfaring i bransjen. Med kompetanserike lysmakere som yter den beste servicen og kunnskapen for deg som kunde, legger vi til rette for at du skal få realisert ønskene dine.

Vi har kunnskap om det siste innen teknologi, design og interiør. Fordi våre kunder har ulike behov i forhold til rommet og dets innhold, blir lysdesignet selvfølgelig spesialtilpasset. Dette er grunnlaget for det lysanlegget vi leverer og som du skal leve lenge med.

Vårt hovedfokus er det profesjonelle prosjektmarkedet.
0575
Les mer
Frank Helk
Våre medlemmer

Limelight AS

Et godt gjennomført prosjekt er resultatet av et tett og åpent samarbeid mellom de ulike aktørene i prosjektet. Limelight AS leverer A–Å konseptutvikling, hvor vi tar prosjektet fra design til ferdig installasjon. 

Våre løsninger er basert på produkter fra leverandører som utelukkende utvikler og produserer belysningsprodukter av høyeste kvalitet og finish. Alle er produsenter vi har kjent i mange år og har et tett og personlig samarbeid med.
0473
Les mer
Arvid Furru
Våre medlemmer

Lite Norge AS

Light Innovation Technology
0582
Les mer
Tanja Dahlberg
Våre medlemmer

Lofoten Elektro AS

Lofoten Elektro AS er en elektroentreprenør leverer produkter og tjenester til offentlig og privat næringsliv, industri og til privatmarkedet.

Firmaet leverer produkter og tjenester som omfatter elektroinstallasjon, alarm- og sikkerhets-anlegg, automasjon, telecom og maritim elektro/ elektronikk. Lofoten Elektro AS tilbyr også skipsinstallasjon.

Vår entreprenørvirksomhet er allsidig og omfatter både prosjekter fra renovering, ombygging, service, nyinstallasjoner til nøkkelferdige prosjekter og installasjoner.
8300
Les mer
Gjermund Tangen
Våre medlemmer

Louis Poulsen Norway AS

Louis Poulsen er en internasjonal belysningsprodusent og en del av Polaris Private Equity. Louis Poulsen retter seg mot både bedrifts- og privatmarkedet, og utvikler lamper og løsninger for innen- og utendørsbruk.

Tett samarbeid med arkitekter over mange år har gjort Louis Poulsen til en ledende leverandør av arkitektonisk belysning på verdensmarkedet.

Louis Poulsens tilnærming til arkitektonisk utvikling startet med samarbeidet med en av verdens mest kjente og respekterte lysdesignere, Poul Henningsen.

Sammen med Poul Henningsen skapte Louis Poulsen en belysnings- og produktfilosofi som kan oppsummeres med ordene funksjon, komfort og stemning.

Denne filosofien består den dag i dag og har en tydelig påvirkning på den svært enkle og funksjonelle produktdesignen vår – med fokus på menneskelig velvære og oppfattelse av kunstig lys – som bidrar til å skape unike belysningsmiljøer. 

Louis Poulsens tilnærming til belysning går ut fra en svært streng og kompromissløs produktfilosofi basert på enkelhet. Det skal ikke være noen elementer som ikke har et lysrelatert formål.

Dette resulterer i produkter med en svært enkel og diskré design som er ideelle for alle typer arkitektur, både ny og gammel, på tvers av kulturelle stilarter.

Louis Poulsens produktdesign blir også beundret for sin unike kvalitet og varige appell, noe som resulterer i prosjekter som stadig er aktuelle år etter år. 
1366
Les mer
Marian Helberget
Våre medlemmer

Luminator AS

Luminator AS prosjekterer og leverer profesjonelle belysningskonsepter til små og store prosjekter. Luminator ble etablert i 1971 og er et av de eldste firmaer i bransjen. Firmaet befester sin posisjon i viktige markeder og fornyer sitt tilbud, bl.a. gjennom utviklingsprosjekter i samarbeid med bransjeaktører og kunnskapsmiljøer. 

Lumiator har som strategi å være en langsiktig, kompetent og etterrettelig samarbeidspartner for sine kunder, leverandører og andre alliansepartnere. Gjennom et slikt samarbeid ønsker firmaet å bidra til at kundene lykkes.
2013
Les mer
Morten Kalvø
Våre medlemmer

Luminell AS

The strain on the equipment on board offshore and maritime vessels is extreme and marked by continuous quakes, vibrations and contact with salt water. The work that takes place on these vessels is demanding, and the focus on the safety of the crew is high. During advanced operations at nighttime, optimal lighting you can rely on should be a matter of course. This is not necessarily the case today.

Luminell AS has done something about this and has developed the RLX-series. Among well known and established operators, we are of the very first to offer powerful LED floodlights that are designed to increase safety and handle the strains of extreme environments. The fixtures have a lifetime up to 100.000 hours, simulate daylight that increases contrasts and bright colors and reduce power consumption up to 80%. Nothing is compromised and the developments of the product have taken place in close cooperation with shipping companies, ship designers and ship yards.

“The RLX-series is excellent. Fantastic, fantastic – absolutely fantastic! The guys on deck feel more alert and awake, and they find the light very comfortable to work in”, says Ove Kåre Remøy, Captain on the vessel Havila Mercury where RLX fixtures have been mounted on board.

The passionate founders behind Luminell AS are David Fink (from Herning, Denmark) and Petter Veiberg (from Ålesund, Norway) who have competences within product development, LED technology, innovation management and entrepreneurship.
6010
Les mer
Peter Carlsen
Våre medlemmer

Lumit As

Lumit tilbyr belysningsprodukter og rådgivning, spesielt med tanke på eldre og svaksynte.
Vi har over 15 års kompetanse/erfaring, og gir råd og veiledning for å oppnå gode og kostnadseffektive løsning både i hjem, på arbeidsplass og i offentlige bygg.
3440
Les mer
Lars Petter Brue
Våre medlemmer

Lys, Teknikk & Design AS

Vi hjelper deg med ditt belysnings prosjekt.
5151
Les mer
Jarl Hoogstad
Våre medlemmer

Lyse Elnett AS

Lyse Elnett er det lokale nettselskapet til kommunene Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Finnøy, Rennesøy, Strand, Time, Gjesdal, Hjelmeland og Kvitsøy. Nettselskapet har ansvar for utbygging, drift og vedlikehold av strømnettet i denne regionen.

Overføring av strøm over strømnettet er en monopolvirksomhet som kontrolleres og reguleres av myndighetene ved Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Alle som har strøm inn til sitt bygg betaler nettleie til nettselskapet. Nettleie dekker kostnader nettselskapet har for å sikre et stabilt og robust strømnett i regionen. 
4069
Les mer
Mario Litsheim
Våre medlemmer

Lyse Ideer AS					
0278
Les mer
Tore Gjesteland
Våre medlemmer

Lysfix AS

Lysfix er elektrikeren som er spesialisert på installasjoner i høyden. Siden 2000 har vi hatt ansvar for drift og vedlikehold av distriktets vei- og gatebelysning. Nye moderne og riktig utstyrte lift- og servicebiler gjør at våre spesialister gjennomfører installasjon og vedlikehold av alle typer belysning både høyt og lavt. Det gir oss effektive installasjoner med et minimum av riggetid som kundene tjener på og gjør vår arbeidsplass trygg og trivelig. Når vi ikke er i høyden finner du oss like godt på bakken med våre servicebiler.
4306
Les mer
Yngvar Rønning
Våre medlemmer

Lyskomponenter AS

Lyskomponenter – opplevelsen av lys

Lyskomponenter leverer profesjonell belysning og reservedeler til elektrikere og bedrifter i hele Norge. Firmaet ble etablert i 1991 som en familiebedrift. De fylte et behov som elektrobransjen lenge hadde etterspurt, nemlig reservedeler til lysarmaturer satt i system. Etter mange år i lysbransjen har de opparbeidet seg et bredt sortiment av belysning til både private hjem, det offentlige, bedrifter og butikker. 

Lyskomponenter tilbyr også profesjonell prosjektering av belysning. Her får kunden forslag til flotte løsninger med produkter av høy kvalitet, samtidig som energibruk er ivaretatt.   Med Lyskomponenter som belysningspartner får du den beste lysopplevelsen.
4624
Les mer
Rune Wisth
Våre medlemmer

Løwini					
8001
Les mer
Mikkel Toksværd
Våre medlemmer

Martin Professional AS

Martin value through knowledge and partnership,
Martin is all about fresh ideas, built on a solid basis of experience and an unparalleled range of dynamic lighting solutions. That is why Martin is the lighting supplier of choice for lighting designers, rental houses, and installers across the architectural, commercial and entertainment worlds. 

Our Mission
Our mission is to understand, inspire and enable our customers to develop attractive environments and create excitement through the use of dynamic light and visual effects.

Our Vision
We strive to be the obvious choice for the global professional lighting market. We add value through superior quality, industry-leading competences, full accountability and die-hard dedication to our customers.
4628
Les mer
Ragnar Drevvatne
Våre medlemmer

Meløy kommune					
8150
Les mer
Bjørn Tønsberg og Trude Hole
Våre medlemmer

Mesterlys AS

Mesterlys er en frivillig kjede av belysningsbutikker. Kjeden ble startet i 1994, og hadde det første året en omsetning på 65 mill. Per i dag har vi 28 butikker fordelt over hele landet, og vi vokser stadig.

Det kreves mot for å tenke utradisjonelle tanker, og det kreves energi og begeistring for å gjennomføre dem. Hos oss i Mesterlys har vi både mot, energi og begeistring til å være annerledes slik at våre kunder skal oppleve fordelen ved å velge lysrådgivere fra Mesterlys når hus og hjem skal lyssettes.
1379
Les mer
Våre medlemmer

Micro Matic Norge AS

Micro Matic tilbyr smarte løsninger og kompetanse innen elektro og HVAC.

Micro Matic Norge AS ble etablert i 1969. Vi har hovedkontor på Hvalstad i Asker kommune, og distriktskontorer i Bodø, Trondheim, Bergen, og Haugesund. Selskapet er norskeid, og har 41 ansatte.

Vi importerer og markedsfører komponenter og systemer for styring og kontroll av tekniske installasjoner, i segmentene elektro og HVAC.

Våre utvalgte leverandører er blant de fremste i Europa innenfor sine satsningsområder. Dette sikrer at vi kan oppfylle vår målsetting om å være ledende når det gjelder å tilby nye og innovative løsninger.

Energiøkonomi, kombinert med design og komfort, er en fellesbetegnelse for mange av våre produkter.
1379
Les mer
Øyvind Sætre
Våre medlemmer

MK Illumination AS

MK Illumination ble grunnlagt i 1996 og har blitt verdenskjent som fremragende skapere og leverandører av belysning til alle anledninger. Selskapet er en kompetent, nyskapende og pålitelig partner med omfattende inngående kunnskap på dette spesialiserte forretningsområdet. MK Illumination har uavhengig drevne datterselskaper i 28 land, noe som gjør at hver bedrift kan dra nytte av lokal kunnskap, lokale skikker og lokal nettverksbygging. Dette er i tråd med selskapets filosofi om å være et regionalt selskap med global rekkevidde. Selskapet tilbyr omfattende tjenester innenfor tre hovedområder: Fritid, offentlige plasser og kommersielle eiendommer.
0663
Les mer
Per Erik Gärtner
Våre medlemmer

MOE Rådgivende ingeniører AS

Multifaglig kompetent og engasjert rådgivning

MOE AS er en selvstendig rådgivende ingeniørvirksomhet med 16 års erfaring med tverrfaglig prosjektering innenfor bygg og anlegg.

Vår rådgivning bygger på solide faglige miljøer med sterke erfaringer nasjonalt. Derutover kan vi i samarbeidet med morselskapet MOE i Danmark også trekke på betydelig styrke internasjonalt.

MOE er en partnereid virksomhet eid av en rekke ledende medarbeidere – det gir selvstendighet og flere handlemuligheter.

Vi er en attraktiv og ambisiøs arbeidsplass, som med en flat organisasjon og spennende oppgaver skaper rammene for en rådgivning som tilfører byggherrens investering merverdi og flytter grensen for integrasjon av arkitektur og ingeniørkunst.

Fra kontoret vårt i Asker yter vi våre kunder og samarbeidspartnere bærekraftig rådgivning basert på høy faglighet og levering av tverrfaglig koordinerte og byggbare prosjekter.
1383
Les mer
Våre medlemmer

Moer El-installasjon AS

Vi har eksistert siden elektrisiteten kom til Tønsberg i 1903 og har definitivt ekspertisen og kompetansen som trengs. Strøm og spenning er stort sett den samme, men produkter og metoder har gjennomgått veldig forandringer opp gjennom årene. Våre elektrikere er svært kompetente fagfolk med høy grad av serviceinnstilling.
3145
Les mer
Michael Ramm Østgaard
Våre medlemmer

Momentum arkitekter as

GRUNNHOLDNING FORM
Vi er opptatt av at det vi gjør skal ha varighet ut over de hyppige skiftene i trendbildet. Samtidig skal vi uttrykke modernitet. Form og materialer skal vise soliditet og høy kvalitet og bygget skal gjenspeile oppdragsgivers verdier og identiet.

KUNNSKAP
Vi har bred kunnskap på en rekke felt innen prosjektering og god kompetanse på gjennomføring av byggesaker. Kunnskapen utvikles løpende gjennom arbeidet med prosjektene.

DIALOG
Vi er opptatt av god dialog med oppdragsgiver. Vi skal forstå oppdragsgivers behov og bidra til at målene nås.

UTVIKLING
Alle prosjekter inneholder et element av organisatorisk og identitetsmessig utvikling hos oppdragsgiver. Vår kompetanse innen brukerprosesser vil fungere som strategisk virkemiddel i utviklingen av organisasjonen.
0303
Les mer
Inger Anne Rongve
Våre medlemmer

Monsen Elektro

Monsen Elektro har bred og lang erfaring i de fleste fagområder innen elektroinstallasjoner som:

	•	Nybygg, elektroentrepriser
	•	Drift og vedlikehold, Reparasjoner
	•	Rehabilitering innen bolig og næringsbygg
	•	Internkontroll og EL-kontroll

Vi har kompetanse innen belysning og varme, nødlys og brannvarslingsanlegg, styringssystemer og byggautomasjon, sikringsanlegg, UPS og Generatordrift, IKT, alarm og signalanlegg.

I tilknytning til våre installasjonsoppdrag utfører vi prosjektering, tekniske beregninger, programmering av KNX (byggautomasjon) og andre PLS systemer.
5094
Les mer
Benedikte Nilsen Rauan
Våre medlemmer

Multiconsult

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Våre lysdesignere og elektroingeniører har solid kompetanse innenfor alle deler av belysningsfaget, og bred erfaring med rådgivning og prosjektering av belysningsanlegg. Vi tilbyr spisskompetanse på lys og belysning innenfor alle typer områder, både innendørs og utendørs, samt dagslysdesign. Vi bistår innenfor alle faser av prosjekteringen, fra konsept- og ideutvikling til ferdige belysningsløsninger. 

I planleggingen av et belysningsanlegg legges det stor vekt på visuell komfort, estetikk, identitet og opplevelse, men vel så viktig er hensynet til miljø og energieffektive løsninger, samt drift og vedlikehold.
0213
Les mer
Nils-Erik Magnell
Våre medlemmer

NELFO					
0305
Les mer
Tore Ledaal
Våre medlemmer

Nemko					
0314
Les mer
Janne Grindheim
Våre medlemmer

Norconsult

Lys og belysning - vi har kunnskapen!
Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter. Vi jobber innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur.
Norconsult har et flerfaglig team med bakgrunn fra både tekniske, arkitektoniske og estetiske fag innen belysning. Vi har bred erfaring og tung kompetanse med både innendørs og utendørsbelysning som dekker alle kompetanseområder i viste liste. Norconsult lys og belysningsgruppe jobber med store og små oppdrag over hele landet.
1338
Les mer
Bernt Wilmann
Våre medlemmer

Nordesign AS

Vårt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet.

Våre produkter benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom.
Vårt hovedkontor, showroom og lager ligger i Trondheim.
Her treffer du dedikerte medarbeidere med en stor interesse for og kunnskap om belysning.

I tillegg har vi et landsdekkende salgsteam, som bistår prosjekter og forhandlere i alle regioner.

Vi har meget sterk fokus på produktutvikling, og nyheter lanseres fortløpende.
7069
Les mer
Kurt S. Støltun
Våre medlemmer

Nordic Safety Engineering AS

Nordic Safety Engineering AS (NSE) er kjent som leverandør av kvalitet innen belysning, nødlys- og rømnings systemer, supplert med integritet og etterrettlighet. Med ansvarsrett i klasse 3 og som godkjent belysningsplanlegg i klasse 3, tilfører NSE bransjen verdifull kompetanse igjennom prosejktering og opplæring av fagmiljøet. NSE har vært aktiv i LYSKULTUR siden oppstarten av NSE, og har overført kompetanse til fagmiljøet igjennom aktiv utarbeidelse av kurs og foredrag, samt gjennomføring avpraktiske kurs.
1396
Les mer
Kjetil Teige
Våre medlemmer

NORIKON AS

Norikon AS er en leverandør av belysning. Vi tilbyr ett bredt utvalg av belysning egnet til industri, interiør, bolig m.m.

Norikon AS skal levere høykvalitets belysningsarmaturer til installatører i hele Norge. Vi skal jobbe kontinuerlig med å være gode på kvalitet, service og kompetanse.

Norikon AS innehar kompetanse til å hjelpe deg som kunde med prosjektering og anbudsinnleggelse.
Vi utfører lysberegninger direkte i .CAD filer, eller fra papirtegninger.

Erfaringen våre ansatte har fra sin tid som montør/installatør gjør at vi hele tiden tenker på hva som er mest monteringsvennlig, økonomisk og fornuftig lysprosjektering.
Alle disse elementene er med på å sikre at du som kunde leverer et godt prosjektert anbud som er i samsvar 
4330
Les mer
Birger Hestnes
Våre medlemmer

Norsk Elektroteknisk Komite

Norsk Elektroteknisk Komite, NEK, ble opprettet i 1912 og er det eldste standardiseringsorganet i Norge. NEK er en selvstendig og nøytral organisasjon med ansvar for den elektrotekniske standardiseringsvirksomheten i Norge. NEK er det norske medlemsorgan i International Electrotechnical Commission (IEC) og European Committee for Electrotechnical Standardization (CENELEC).
0283
Les mer
Ragnar Svartor
Våre medlemmer

Norsk Rikskringkasting					
0340
Les mer
Marit Hovi
Våre medlemmer

Norske Landskapsarkitekters forening (NLA)

Norske landskapsarkitekters forening (NLA) er fagorganisasjonen for norske landskapsarkitekter med godkjent utdanning.
0351
Les mer
Rune Vidar Nordum
Våre medlemmer

Nortronic AS

Nortronic ble etablert i 1996, av Rune Vidar Nordum - som fremdeles er daglig leder. Totalt er vi i dag 14 gode kollegaer som holder til i hyggelige lokaler på Kolbotn rett utenfor Oslo. Vårt fokus er å levere miljøvennlige, moderne og energibesparende belysningsløsninger innenfor LED lyskilder, LED i meter; Lysstyring og forkoblingsutstyr.
Våre hyggelig kunder finner man først og fremst blant elektrogrossister og belysningsleverandører,
samt faghandel og byggevare.
 
LED lyskilder og LED i meter
LED har vært et prioritert satsningsområde for oss siden 2008. Spesielt med fokus på LED lyskilder og LED i meter inkl. LED Neon, LiniLED, LED tape i alle varianter og med alt du trenger av LED drivere, dimmere og monteringsutstyr.
 
Det betyr at vi etter hvert har fått mye erfaring med rådgiving, beregninger og levering av gode og komplette løsninger. 
Vi er alltid tilgjengelige - tar alltid telefonen, og vi ønsker at du synes vi er uformelle og hyggelige å ha med å gjøre.
 
De fleste av våre produkter leveres fra lager i Norge - noe som betyr korte leveringstider for våre kunder! For at du til enhver tid skal kunne vite hvor din bestilling befinner seg, har vi et effektivt logistikksystem som holder orden på dette - og gir deg løpende beskjed.
1410
Les mer
Therese Sandem
Våre medlemmer

Norwegian Colour Senter AS

Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg. Vi jobber primært med NCS-systemet, men har også inngående kunnskap om andre fargesystemer som RAL, Pantone, PMS, RGB, CMYK, ol. 

Vår kompetanse er også fundamentet i den omfattende kursvirksomheten vi driver innenfor NCS-systemet, fargeveiledning og generell fargeforståelse. NCS tilbyr en rekke praktiske og innovative produkter (fargeverktøy) til profesjonelle brukere. Med NCS fargeverktøy forenkles og kvalitetssikres fargeprosessen - fra idè og fargevalg til kommunikasjon og dokumentasjon.
0305
Les mer
Øystein Myklebust
Våre medlemmer

Novo Arkitekter AS

NOVO arkitekter as er et ungt og fremoverlent arkitektkontor med kompetanse innen prosjektering av boliger, nærings,- og undervisningsbygg. Vi er opptatt av å se kontekst, brukere og funksjon som unike utgangspunkt for hvert enkelt prosjekt. Hos oss tror vi på å utvikle et robust og bærende konsept som tåler og berikes av utviklingsprosessen. Dialogen med kunde er spennende og viktig for å nå prosjektets fulle potensiale!

Vi har prosjekter under oppføring langs kysten fra Ålesund til Kragerø og ser på hele Sør-Norge som vårt geografiske nedslagsfelt.

NOVO arkitekter as består av Øystein Myklebust som er arkitekt og daglig leder, arkitekt Eline Helmersen  og arkitekt Nina Beate Stray.
4640
Les mer
Ketil Berg
Våre medlemmer

NTE ELektro AS

NTE Elektro er totalleverandør av alle typer elektriske installasjoner.
Vi prosjekterer og bygger høyspentanlegg samt sterk- og svakstrømsanlegg i yrkesbygg og boliger.
Vi har bred fagkompetanse og stor kapasitet, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til riktig pris, levert til avtalt tid.
7736
Les mer
Våre medlemmer

Optiker Geir Størseth					
7300
Les mer
Tobias Gillberg
Våre medlemmer

Optoga AB

Optoga was founded in November 2004 and the company staff has over 40 years experience in the lighting and electrical industry. The company develops and supplies LED lighting solutions for worldwide distribution into a range of industries including minor surgery, vehicle and telecommunication. Optoga also research and develop products that have integrated LEDs with Driver electronics, as well as initiating the replacement of traditional lighting sources such as fluorescent and incandescent. The vision is to create the most pleasant lighting possible with state of the art technology.
73231
Les mer
Annika Brovold
Våre medlemmer

OSRAM

OSRAM er en av to ledende lysprodusentene i verden. Vår portefølje dekker hele verdikjeden fra komponenter - inkludert lamper, elektroniske forkoblinger og opto semiconductors som lysdioder (LED) - armaturer, lysstyringssystemer og belysningsløsninger. Virksomheten, som er internasjonalt orientert, har mer enn 34 000 medarbeidere over hele verden. 

Lys for enhver applikasjon og miljø
I hjem, på arbeidsplasser eller i offentlige rom, til fritid, reise eller utdanning - i dag er moderne urban livsstil utenkelig uten elektrisk lys. OSRAM er den største leverandøren av billamper og LED til kjøretøy. OSRAM er også en av markedslederne innen feltet elektroniske forkoblinger (ECG). Markedet for optisk semiconductors vokser raskt og har blitt et strategisk viktig område. Den spesielle lampesektoren for display-optikk er dessuten kjennetegnet av høy grad av innovasjon.

Over 100 år med OSRAM
Merkenavnet OSRAM ble registrert helt tilbake i 1906 og er et av de eldste merkenavnene som fortsatt nyter anerkjennelse over hele verden. Den 1. juli 1919 slo AEG, Siemens & Halske AG og Deutsche Gasglühlicht AG (Auer Gesellschaft) sammen sine aktiviteter innen lyskildeproduksjon. I dag er Siemens AG en minoritetsaksjonær i Osram. Selskapet ble listet på børsen i Frankfurt og München den 8. juli, 2013. (ISIN: DE000LED4000; WKN: LED 400; Trading symbol: OSR)

Lamper og belysningssystemer fra OSRAM danner grunnlaget for å se ting i et vakkert lys, gi trygghet og komfort samt sikre effektiv bruk av ressursene. I mer enn 100 år har OSRAM vært lidenskapelig opptatt av intelligent lys. Som en global virksomhet oppfordrer vi utilslørt til policyer for samfunns- og miljømessig ansvarlighet over hele verden - i tillegg til at vi sponser kunst og kulturer både hjemme og i utlandet.

1. juli 2016 gikk OSRAM inn i en ny epoke ved å dele selskapet i to. Delingen av selskapet har det den enkle betydningen at du finner de tradisjonelle lyskildene som selges i dagligvaren og hos grossist hos LEDVANCE. LEDVANCE har lisens på OSRAM logoen med den velkjente lyskilden ved siden av OSRAM navnet ved promotering og salg av tradisjonelle lyskilder. OSRAM AS beholder de kjente merkevarene OSRAM, Siteco, Traxon og Ex;cue i velkjent kvalitet og med de samme profesjonelle belysningsløsningene og produktene. OSRAM leverer det mest moderne innen belysningsløsninger, og høykvalitetsprodukter med den seneste teknologien for enhver applikasjon. Ditt prosjekt – vår belysningsløsning. Lys er OSRAM
0281
Les mer
Marit Jørdre
Våre medlemmer

Philips Norge AS

Belysningssystemer fra Philips hjelper folk med å føle seg komfortable, produktive og trygge. De forskjønner områder og forvandler omgivelser. Belysningssystemene våre kombinerer LED-armaturer og tradisjonelle armaturer i verdensklasse med analoge og digitale kontroller som hjelper deg med å levere de helt rette belysningsopplevelsene, uansett hvor og når du måtte ha behov for dem.

Som en ledende aktør i revolusjonen innen LED-teknologi, utvikler vi belysningssystemer med hovedvekt på energieffektivitet, bærekraft og reduksjon av driftskostnader. Vi fokuserer på å gjøre innendørs- og utendørsmiljøer bedre hva angår livskvalitet og effektivitet, og leverer alt fra funksjonell allmennbelysning til spektakulære lysopplevelser med fargeeffekter somfremhever varemerket ditt, oppfordrer til sosialt samspill og gir nytt liv til lokalsamfunn.
 
I Philips har vi den nødvendige ekspertisen og det rette utvalget av systemer til å gjøre målene dine om til effektive belysningsløsninger. Du kan være trygg på at vi forstår målene dine og kan hjelpe deg med å spesifisere og realisere løsninger som sikrer at du får den ideelle belysningen for dine spesifikke belysningsbehov.
0605
Les mer
Anne-Kjersti Sundby
Våre medlemmer

Plexon

Kompetansehuset Plexon startet som Kreativ Plast i 1996, og etter drøye 20 år med gode ideer og smarte løsninger byttet vi navn til Plexon 1. mars 2017.

Plexon er Norges ledende leverandør av spesialproduksjon og utvikling av løsninger i Plexiglas® og LED-belysning til privat næringsliv, offentlige miljøer og privatkunder. Uansett om du har et stort eller lite prosjekt vil du være velkommen som kunde hos oss. For oss er hvert prosjekt unikt med de forutsetninger, krav og behov som skal dekkes.
 
Vi holder til i Løkkeåsveien 22 C på Skallestad, Nøtterøy ved Tønsberg. 
Her har vi kontor, showrom og produksjonslokaler. 

Ta gjerne kontakt for å avtale tid for et møte med oss.

Nils Stensvold - managing director - 92 26 45 84 - nils@plexon.no
Roger Negård - sales director - 41 50 36 61 - roger@plexon.no
Cecilie Voss - field sales manager - 98 03 67 72 - cecilie@plexon.no


Standardprodukter fra Plexon finner du i nettbutikken www.plexibutikken.no
3138
Les mer
Morten Holte Engesveen
Våre medlemmer

Prosjekt & Enøk partner AS

Prosjektering og dokumentasjon ned til minste detalj
Prosjekt & enøk partner har bred kompetanse innen elektroteknisk prosjektering, fra anlegg i stuetemperatur til langt under frysepunktet. Dét gir et variert erfaringsgrunnlag når vi prosjekterer og dokumenterer alt fra næringsbygg til barnehager, offentlige bygg, industri eller landbaserte tankanlegg

– fra Vestfold til Svalbard.
3117
Les mer
Nina Lodgaard
Våre medlemmer

Prosjektutvikling Midt-Norge AS

Prosjektutvikling Midt Norge AS tilbyr tverrfaglig rådgivning innenfor ledelse og prosjektering av alle typer prosjekter innen byggenæringen.

Vår virksomhet var fra starten av basert på å ivareta planlegging og oppfølging av bygningsmessige arbeider i prosjekter.

Utviklingen de siste årene har imidlertid klart gått i retning av at oppdragsgivere ser fordeler i å ha avtale med ett rådgiverkontor som ivaretar planlegging og oppfølging tverrfaglig for hele prosjektet. Vi har derfor satset betydelig på å utvide vår tverrfaglige kompetanse slik at vi kan stå bedre rustet for fremtiden.

Velg ønsket fagområde i menyen til venstre for mer detaljert info om det vi utfører.
7075
Les mer
Per Øyvind Løbach
Våre medlemmer

Rambøll Norge AS

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg & arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Virksomheten har totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land.

3014
Les mer
Våre medlemmer

Rasmussen Elektro AS

Vi i Rasmussen Elektro AS har gjennom mange år opparbeidet oss verdifulle erfaringer og solid kompetanse innenfor installasjon. Vi holder til på Bautagården i Sola. I tillegg til en stab eletrikere, hører et av distriktets største butikker innenfor belysning av hjemmet til Rasmussen Elektro AS. Butikken holder til i det samme bygget som resten av selskapet, og selger, i tillegg til alt av belysning til hjemmet, elektriske kvalitetsprodukter til hyggelige priser. De butikkansatte er både kompetente og behjelpelige.
4050
Les mer
Peter Selmer-Eide
Våre medlemmer

Rebel Light AS

Lighting is a business where emotion triumphs calculations, where quality outcompetes quantity and where technology is driven by design.
We consider lighting design a movement and we consider ourselves its loyal follower.
Established in 2009 - REBEL LIGHT set out to equipt the Scandinavian lighting design community with state of art lighting tools and endless support to encourage and enable the full potential in each and every designer. We take great pride in collaborating towards the perfect design for any given application - ALWAYS giving full support to whoever wants to join the search!

SO WHO WOULD YOU WANT TO BE? 

WE GOT YOU COVERED
#SupportYourLocalLightingDesigner #SYLLD
0653
Les mer
Petter Arnesen
Våre medlemmer

Rejlers Norge AS

Den ekstra kraften, en motor i prosjektet. Som øker farten, finner løsninger og får flere til å jobbe bedre sammen. Som bidrar med kompetanse og en visjon om hvordan ting kan forbedres.

Rejlers er en av de største tekniske konsulentvirksomhetene i Norden. Vi er 2 000 eksperter som arbeider med prosjekter innen jernbane, telecom, elkraft, elektro og energi. Hos oss møter du spesialiserte ingeniører med bredde, spisskompetanse, og ikke minst energi som skaper resultater! Vi kaller det Energized Engineering. Vi vokser og er i dag på over 80 steder i Norge, Sverige og Finland. Rejlers omsetter for ca. 2,3 milliarder kroner og aksjen er notert på Nasdaq Stockholm.
0191
Les mer
Kristian Hestmann
Våre medlemmer

Robustas AS

Robustas AS er en etablert aktør innenfor samferdsel og infrastruktur i Norge, med ekspertise innenfor sikkerhetsløsninger til parkeringshus og veitunneler.
Vi har en grunnleggende tro på skaperglede og ønsker å forenkle, tilføre nye ideer og måter å gjøre ting på i alt vi satser på.
Vi vil ta en del av utviklingen av infrastrukturen i Norge. Vi tror det kommer til å skje store endringer innenfor samferdsel og vi vil være med på denne omveltningen.
Siden 2011 har vi levert kvalitetsprodukter til parkeringssektoren i Norge. Vegtunneler er et av våre store satsningsområder, hvor Robustas har som mål å heve trafikksikkerheten i Norge.

Gode relasjoner, innovative produkter og et stort engasjement bidrar til vår sterke vekst. Med kontorer både på Skøyen og i Bergen, tilbyr vi landsdekkende ekspertise innenfor våre fagområder.
0276
Les mer
Lyskultur
Våre medlemmer

Rolf H Hansen AS					
4614
Les mer
Våre medlemmer

Rom AS

Rom AS tilbyr interiørarkitekttjenester til små og store prosjekter. Våre kunder er privatpersoner og bedrifter, kommuner, fylkeskommuner og offentlige etater. Oppdrag kan være i forbindelse med nybygg, påbygging eller renovering, messer og utstillinger, samt møbeldesign og annen produktdesign.
6001
Les mer
Lyskultur
Våre medlemmer

Romreise Interiørarkitektur					
1430
Les mer
235 Jan Erik Lindøe
Våre medlemmer

Røyken kommune					
3440
Les mer
Knut Østby
Våre medlemmer

Samark AS					
0263
Les mer
Lyskultur
Våre medlemmer

Sand Teknikk					
1859
Les mer
Torstein Dahle
Våre medlemmer

Sandnes kommune					
4305
Les mer
Fredrik Lundh
Våre medlemmer

Schneider Electric Norge AS

Fra 1836 til i dag har Schneider Electric endret seg til å bli en verdensomspennende spesialist innen energistyring. Med bakgrunn innen jern-, stål-, tungmaskin- og skipsindustrien på 1800-tallet, utviklet Schneider Electric seg etter hvert innen fagområdene elektrisitet og byggautomatisering på 1900-tallet. Etter 170 år har Schneider Electric i dag blitt en løsningsleverandør som hjelper deg med å utnytte energi maksimalt.
0680
Les mer
Henrik Stenholt
Våre medlemmer

Sebra Light AS

Sebra Light AS ble etablert i 2012. Selskapet består av mennesker med bred erfaring innenfor produksjon og produktutvikling av interiørbelysning, helt tilbake til 1996.

Sebra Light  har på kort tid utviklet et sortiment som tilfredsstiller elektrobransjens krav til levetid, montasjevennlighet og lyskvalitet. 
 
Sebra Light har inngått samarbeid med de ledende produsentene av lyskomponenter som Osram, Bridgelux, CREE og Samsung.

Sebra Light produkter selges ekslusivt gjennom Solar Norge.
1361
Les mer
Erik Nordermoen
Våre medlemmer

SG Armaturen AS

SG produktene er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og konsulenter.
SG Armaturen har spesialisert seg på armatur til hjem- og prosjektmarkedet. SG Armaturen ble etablert i 1990, og er et heleid norsk selskap. Selskapet har sitt hovedkontor og sentrallager i Lillesand og betjener kunder over hele verden. SG eier sin egen produksjonsenhet i Guang Dong provinsen i Sør-Kina. Fasilitetene består av 3.200 m² med produksjon og lager. Det er i dag rundt 400 ansatte.
4794
Les mer
Frode Eriksen
Våre medlemmer

Siemens AS

Om Siemens
Visste du at det kun er FIFA, den katolske kirke og Coca Cola som er til stede i flere land enn Siemens?

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over 40 prosent av omsetningen på 78 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje.

I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 370.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer.
Den norske virksomheten til Siemens har om lag 2000 medarbeidere fordelt på 14 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.
0589
Les mer
Våre medlemmer

Siv. ing. Sv. Bolkesjø					
0502
Les mer
Bernt Erik Berntsen
Våre medlemmer

Skagerak Elektro AS

Skagerak Elektro er eid av Skagerak Energi og er en elektroentreprenør med differensiert virksomhet innen hovedområdene nettinfrastruktur, elektroinstallasjon, samferdsel – belysning og energiøkonomisering.
3901
Les mer
Rikard Ahlstrand
Våre medlemmer

SLC lys Norge AS

SLC lys Norge ønsker å bidra til å utvikle markedet for belysning og skape nye uttrykk og opplevelser . Vi ønsker å bruke ny teknologi som er mer miljøvennlig å skape lysere , vakrere og tryggere omgivelser . Vi tror at dine ideer og visjoner sammen med vår erfaring og kunnskap vil bidra til å skape løsninger og opplevelser som skiller seg ut og forandrer . Sammen kan vi få bilene til å fly og flyene til å svømme - fordi i en verden av lys , er alt mulig .

Vi gir deg gode råd og nyttig veiledning fra de første tankene til den ferdige installasjonen. Stikkord for oss i hvert prosjekt er design , kvalitet og miljøhensyn . Vi har derfor valgt å fokusere på LED-teknologi og å jobbe med noen utvalgte leverandører. Når du jobber med oss , må du ikke bli overrasket over sprø innfall og forslag . Vi flytter grenser , tester ut nye løsninger og skaper nye veier for de beste og mest minneverdige opplevelsene med lys.
NO-0352
Les mer
Willen Rytmar
Våre medlemmer

SLV Norge AS

SLV – SKAPER LYS. FOR DEG.

I over 35 år har stadig videreutviklet belysningen – med innovative løsninger til innendørs og utendørs bruk. Vi har lamper som passer til nærmest alle typer rom og bruk: til boliger, kontorer, gastronomien, messer og forretninger. Med over 450 medarbeidere i 38 land er vi en pålitelig og kompetent partner for elektrohåndverkere og -handel, bygg og håndverk, forretninger og messer, hage- og landskapsarkitekter, teknikere, arkitekter og lysplanleggere. Vi er serviceorienterte, pragmatiske og dynamiske – med SLV er du alltid i takt med tiden.
1448
Les mer
Rune Augenstein
Våre medlemmer

Smedvig AS

Smedvig Eiendom er blant de fremste aktører innen utvikling og utleie av eiendom i Stavangerregionen, Hamar og Lillehammer. Smedvig Eiendom har investeringer i utenlandske eiendomsfond og eiendommer. Vår forretningsfilosofi er å være en langsiktig samarbeidspartner som bidrar aktivt til gode løsninger. Erfaring, kompetanse og solid økonomisk ryggrad gjør oss i stand til å tenke langsiktig for å innfri våre kunders krav til kvalitet og fremtidsrettede løsninger.
2601
Les mer
Svein Fossum
Våre medlemmer

SML Lighting

SML Lighting AS er en norsk bedrift som levere belysningsløsninger til private, bedrifter og offentlige oppdragsgivere.

Vi designer, utvikler og levere komplette belysningsløsninger. Vi leverer løsninger som er utviklet av våre egne team, eller utviklet i sammen med våre dyktige samarbeidspartnere.
På produktsiden representerer vi noen av verdens ledende belysningsleverandører.

SML Lighting AS har en lang og solid historie i markedet. I 2016 hadde vi en omsetning på ca 50 millioner kroner.

Vi har våre kontorer i Oslo og Sarpsborg.

1712
Les mer
Kjell Ramberg
Våre medlemmer

Solar Norge AS

Solar Light er din totalleverandør av alle typer lysanlegg.
Vi har Belysningsplanleggere plassert rundt om I hele Norge som står til din disposisjon. Ring oss idag.
2051
Les mer
Øyvind Spjelkavik
Våre medlemmer

Spjelkavik AS					
6301
Les mer
Knut Løe
Våre medlemmer

Standard Norge					
1326
Les mer
Per Ole Wanvik
Våre medlemmer

Statens vegvesen					
0033
Les mer
Morten Ryjord
Våre medlemmer

Statsbygg

Statsbygg er statens sentrale rådgiver i bygge- og eiendomssaker, byggherre, eiendomsforvalter og eiendomsutvikler.

Statsbygg er en statlig forvaltningsbedrift, underlagt Fornyings- og administrasjonsdepartementet. Statsbygg skal tilby gode og funksjonelle lokaler til statlige virksomheter.

Alle de presenterte prosjektene har mottatt Norsk Lyspris
0032
Les mer
Hilde Uberg
Våre medlemmer

Stavanger kommune					
4068
Les mer
Roar Andersen
Våre medlemmer

Steinkjer kommune					
7729
Les mer
Matthew Games
Våre medlemmer

Stiftelsen Nasjonalmuseet for Kunst

Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design

Nasjonalmuseet samlar og tek vare på, stiller ut og formidlar landets mest omfattande samlingar av kunst, arkitektur og design.

Museet viser faste utstillingar med verk frå eiga samling og skiftande utstillingar med innlånte og eigne verk. Museet sine visingsstader i Oslo er Nasjonalgalleriet, Museet for samtidskunst, og Nasjonalmuseet – Arkitektur. Kunstindustrimuseet stengde 16. oktober 2016. Utstillingsprogrammet omfattar også vandreutstillingar i inn- og utland.

0130
Les mer
Lyskultur
Våre medlemmer

Stig Skjelvik / Nullohm

Our goal is to create fusions between architecture, design and art as innovative objects and systems.- creating inspiring surroundings.
2100
Les mer
Mette Lise Lid
Våre medlemmer

Stokkan Lys Norge AS

Stokkan Lys – en landsdekkende totalleverandør av belysningsløsninger!

Med over 50 års erfaring i det norske markedet, er vi ledende i landet på å skape kreative lystekniske løsninger med funksjon, design, estetikk og miljø som hovedmål. Virksomheten dekker det profesjonelle markedets behov for innendørs og utendørs belysning. Dette ved hjelp av kvalitetsprodukter kombinert med høy kompetanse og høy servicegrad. 
  
Totalleverandør
Stokkan Lys bistår med rådgivning, prosjektering og produkter. Vi arbeider tett sammen med alle impliserte parter i prosjektet; byggherre, arkitekt, interiørarkitekt, elektrorådgiver og installatør.
 
Segment 
Vi arbeider innenfor et bredt spekter av prosjekter som kontor, butikk, helse, undervisning, museum, kirker, hotell, restaurant, bolig, vei, park, industri mm.
 
Løsning
\\\\\\\"Det finnes bare en løsning og det er den beste\\\\\\\". Gjennom å avdekke kundens totale behov og resurser arbeider vi alltid for å finne den beste løsningen!
7018
Les mer
Henning Holmøy
Våre medlemmer

Stolper AS

Stolper AS leverer alt fra enkle rette stålstolper til mer spennende og kundetilpassede løsninger i stål, aluminium, støpejern og tre.


Gjennom et godt utvalg av produkter fra anerkjente europeiske stolpeprodusenter, tilbyr vi det norske markedet stolper og master som er kalkulert, testet og godkjent for bruk i Norge.
0694
Les mer
Frank Johansen
Våre medlemmer

Stork AS

Stork AS er en leverandør av både innendørsbelysning, utendørsbelysning, KNX og trådløs styring Delta Dore.
Elektroavdelingen leverer alt fra komponenter og systemer til komplette driftsløsninger
for private og offentlige bygg.

Produktspekteret er bredt og innbefatter installasjonsmateriell i standard og design
utforming.
Avdelingen besitter stor grad av kompetanse. Service og support er vårt varemerke.
1352
Les mer
Hans Tore Tjønnås
Våre medlemmer

Stortingets regnskapskontor					
0026
Les mer
Bjørn Horn
Våre medlemmer

Structor

Structor startet virksomhet i Bergen i 2014 og har kontorer i Kokstadflaten 35, Bergen.

Firmaets hovedfagområder er:
– VVS-teknikk
– Elektroteknikk
– IKT og sikkerhet
– Energi og miljø
– ITB
– Teknisk prosjekt- og byggeledelse

Dekker øvrige fagområder gjennom avtalt samarbeid med:
– Lokale aktører
– Structor-gruppen

Våre medarbeidere har variert og lang erfaring fra mange ulike oppdrag.

Våre største kunder er Statsbygg, Forsvarsbygg, kommuner og fylkeskommuner, entreprenører, arkitekter og private utbyggere.

Vi kan bistå innen alle faser av et prosjekt, fra tidligutredninger til bistand i anleggsfasen. Vi har også lang erfaring innenfor rehabilitering, verneverdige bygg samt optimalisering av tekniske systemer i driftsfasen.

Vår målsetning er å være en ledende spesialister innenfor våre tekniske fag på Vestlandet innen 5 år. Prosjekter som står sentralt i vår virksomhet er bl. a.:

– Miljø- og energivennlige bygg
– Kontor- og forretningsbygg
– Skole- og kulturbygg
– Helsebygg
– Bolig
– Samferdsel
– Sikkerhetsanlegg
– Teknisk prosjekt- og byggeledelse

I Bergen har Structor 21 medarbeidere og flere kommer til i løpet av 2016.
5059
Les mer
Lars P. Lauritzen
Våre medlemmer

Structor Fredrikstad AS

Structor startet virksomhet i Fredrikstad høsten 2016 og har kontorer i Dokka 3B.

Vi har sterkt fokus på tekniske systemer (EL/VVS) og teknisk byggeledelse.
1671
Les mer
Tor S. Ditlevsen
Våre medlemmer

Superlys AS

Tor S. Ditlevsen er en erfaren lysdesigner med oppdrag i inn- og utland. Siden 2004 har han ledet sitt eget firma og samarbeidet med artister som for eksempel Kari Bremnes, Mazzy Star (USA), Violet Road, Kaizers Orchestra, Kurt Nilsen, Tord Gustavsen, Briskeby, Mari Boine, Elisabeth Andreassen, CC-Cowboys. 

Ditlevsen er dessuten lystekniker og designer på mange av de store norske festivalene, jobber med næringslivsoppdrag og store eventer. I tillegg har Tor S. Ditlevsen lyssatt teaterforestillinger, kunstprosjekter, danseforestillinger, konserter, eventer, butikklokaler, museer, uteområder og offentlige rom. 

Han er spesielt kjent for sin kyndighet i å fortolke og formidle stemningen i et rom, en historie, et musikkstykke eller en forestilling, og for sin ”musikalitet” og evne til samspill i videste forstand.
9019
Les mer
Frøydis Espedal
Våre medlemmer

SWECO Norge AS

DET ER SWECOS JOBB Å LIGGE ET HESTEHODE FORAN
Fremtiden kan kanskje virke fjern for mange, men hos Sweco er den i høyeste grad til stede. Akkurat nå jobber våre byggingeniører med innemiljøet ved et nytt sykehus som skal stå klart for å ta imot pasienter om fem år. Akkurat nå utreder våre trafikkingeniører en ny t-banelinje som gjør det enklere å reise kollektivt for tusenvis av passasjerer om ti år. Akkurat nå prosjekterer og realiserer vi en ny bydel hvor det blir attraktivt å bo og arbeide. Det er Swecos jobb å ligge et hestehode foran. For de fleste andre blir resultatene av det vi gjør, fremtidens virkelighet. 
 
SKREDDERSYDD KOMPETANSE TIL HVERT OPPDRAG
Vi vil at du skal komme til Sweco med høye forventninger. Vårt mål er å være den mest tilgjengelige og engasjerte samarbeidspartneren. Det skal være enkelt å jobbe med Sweco, og vi kommer til å anstrenge oss for å forstå behovene dine bedre enn noen andre. Vi lover også å sørge for at du får akkurat den kompetansen som situasjonen krever. Uansett om utfordringen er stor eller liten du har, kan du regne med at Sweco kan å løse den. 

VI FORMER FREMTIDENS BYER OG SAMFUNN 
Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Resultatet av arbeidet vårt er bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann. Vi har 14.500 medarbeidere i Nord-Europa som sørger for at våre kundene får riktig ekspertise til alle typer prosjekter. Hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 15,44 milliarder NOK. Selskapet er børsnotert på NASDAQ OMX Stockholm AB.
1327
Les mer
Øyvind Hermod Olsen
Våre medlemmer

Sykehuset Østfold HF					
1603
Les mer
Truls Corneliussen
Våre medlemmer

Søndergaard Rickfelt AS					
3678
Les mer
Odd Arne Bakker
Våre medlemmer

Time Elektro AS

Time Elektro AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1991. Bedriften har 40 ansatte og er etablert med kontor og lager i Vesthagen 4 vis a vis Bohus på Bryne. Vi har en sunn økonomi der alle aksjer eies av ansatte.

Forretningsideen til Time Elektro AS er å være den ledende elektrikeren innenfor el-installasjon på Jæren. Vi vektlegger høy, faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Time Elektro AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og bidrar med arbeidsplasser i våre nabokommuner, og har derfor alltid flere lærlinger i bedriften.

Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm og svakstrøms-området. Flere av de ansatte er/har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.
4340
Les mer
Trine Talgø
Våre medlemmer

Trine Talgø INTERIØRLAB

Nettkurs i boligbelysning for bransjene interiørtjenester, lampebutikker, elektro- og byggebransje og for privatpersoner.
Kurs kan tas akkurat når (og som) det passer: se videoleksjoner ved frokostbordet eller sammen i sofaen etter middag, lytt til lydfiler i bilen, eller bla gjennom pdf-versjonen på bussen. Still spørsmål og få svar i den eksklusive facebookgruppen vår LYSLABORATORIET. Vi har en lukket gruppe for bransjefolk og en annen for privatpersoner. 
Kursbevis ettersendes på mail.
0565
Les mer
Anders Sørensen
Våre medlemmer

Unilamp Norden AS					
1481
Les mer
Eli-Kristin Eide
Våre medlemmer

Universitetet i Bergen					
5015
Les mer
Torbjørn Karlsen
Våre medlemmer

Universitetet i Nordland					
8049
Les mer
Gaute Juveth
Våre medlemmer

Universitetet i Oslo					
0316
Les mer
Randulf Pedersen
Våre medlemmer

Universitetet i Tromsø					
9037
Les mer
Jan Thore Urheim
Våre medlemmer

Urheims Elektrokompani AS

Urheims Elektrokompani AS ble etablert i 1942 av ing. Thorvald Urheim. Bedriften ble i 1961 overtatt av ing. Arvid Urheim. I 1975 ble firmaet fusjonert med Kontakt A/S, noe som videreførte den positive utvikling av bedriften. I dag er det 3. generasjon som leder firmaet, ing. Jan Thore Urheim.

Urheims Elektrokompani AS har sin hovedbase i Bergen sentrum, nærmere bestemt Chr. Michelsens gate 9. I tillegg har vi en underavdeling i Åsane.

Siden oppstart har vårt bidrag til våre kunder vært i takt med den teknologiske utvikling.

Vi etterutdanner våre montører slik at vi står rustet til å påta oss de fleste oppgaver innen sterkstrøm, svakstrøm, tele og data.

Vi har også et aktivt forhold til videreutvikling av bransjen og har til enhver tid lærlinger under utdanning. Urheims Elektrokompani AS er offentlig godkjent lærebedrift og er tilsluttet elektrobransjens opplæringskontor \"OKEL\".
5012
Les mer
Frank Epland
Våre medlemmer

VACO Elektro as					
4319
Les mer
Stein Christensen
Våre medlemmer

Vanpee Norge AS

Vanpee Norge AS har siden starten i 1996 tilbudt miljø- og energibesparende komponenter og lysstyringer.
 Fra 2009 kan vi også tilby skilt- og dekorbelysning. Vanpee har etablert seg som en naturlig samarbeidspartner
for produsenter, grossister, elektroinstallatører og rådgivende ingeniører.

Vanpee er en del av et stort internasjonalt konsern, og har søsterselskaper i mange europeiske land.

Vanpee AS er et selskap i  Lagercrantz Group AB, notert på NASDAQ OMX Stockholm siden 2001.  
2019
Les mer
Torgeir Øverås
Våre medlemmer

VELUX Norge AS

VELUX Norge AS selger og markedsfører VELUX takvinduer på det norske markedet. Vi er en del av den internasjonale VELUX Gruppen med salgs- og produksjonsvirksomhet i mer enn 35 land og 10 000 medarbeidere på verdensbasis. 
I mer enn 70 år har VELUX Gruppen skapt bedre bomiljøer for mennesker over hele verden. Utnytte dagslys og frisk luft. Et brennende engasjement for dagslys, frisk luft og bedre bomiljøer. Det var det som startet selskapet for mer enn 70 år siden. Og som fremdeles er vår drivkraft. 
0401
Les mer
Trym Kjær Hansen
Våre medlemmer

Vilan AS					
0694
Les mer
Lyskultur
Våre medlemmer

Voluto AS					
4630
Les mer
Ørjan Skyrud
Våre medlemmer

Westerdahls Høyskole					
0129
Les mer
Reidun Nodland Mong
Våre medlemmer

YME INTERIØR AS

YME INTERIØR AS kan tilby helhetlige løsninger for bedrifter og private. Som interiørkonsulent hjelper jeg gjerne med råd og gode forslag til alle rom; på kontoret, resepsjonen, kantina, boligen eller fritidsboligen. Kommer gjerne med forslag til ny fasade hvis ønskelig. 

Skal boligen/fritidsboligen selges tilbyr jeg styling for salg. Det øker mulighetene for å oppnå høyest mulig pris for boligen. 

I en ellers travel hverdag kan det være både tid og penger spart ved å få hjelp av en interiørkonsulent i starten av prosjektet. 
4370
Les mer
Kristin Bredal
Våre medlemmer

ZENISK AS

ZENISK er et uavhengig designkontor spesialisert i lysdesign, med solid estetisk og kunstnerisk forankring. Hos oss står det sosiale og mennesker i sentrum, samtidig som vi er opptatt av estetisk kvalitet, høy miljøbevissthet og har et sterkt fokus på lavt energiforbruk. 
 
Variasjon i kompetanse er bevisst valgt for at ZENISK skal kunne levere og kommunisere gode og detaljerte løsninger for et vidt spenn av prosjekter. Designteamet er satt sammen av designere med variert bakgrunn fra teater, lysdesign, arkitektur, utstillingsdesign, scenografi og konstruksjonsdesign.
 
Vårt fokus er å skape økt livskvalitet gjennom gode visuelle opplevelser og stimulerende interaksjon. Vi utarbeider konseptuelle og tekniske løsninger som bidrar til å styrke prosjektets identitet og komfort, med vekt på miljø og energiforbruk.
 
ZENISK har fokus på dagslys, kunstig lys og fravær av lys. Vår styrke er hvordan lys skaper identitet, lesbarhet og romlighet på en estetisk og miljøvennlig måte. Vår lange erfaring fra kunstfeltet skal gi norsk lysdesign en ny retning, og norsk mørketid en identitet, nasjonalt og internasjonalt.
 
0376
Les mer
Nina Söderström
Våre medlemmer

Zumtobel Group

Thorn Lighting AS og Zumtobel Belysning er en del av Zumtobel Group.

Thorn Lighting:
Thorn Lighting er en globalt anerkjent leverandør av utendørs og innendørs armaturer med integrert lysstyring.

Zumtobel:
Zumtobel er en internasjonalt ledende leverandør av integrerte belysningsløsninger for profesjonell belysning av bygninger både innvendig og utvendig.
0202
Les mer
Våre medlemmer

ÅF Advansia AS, avd. ÅF Lighting

ÅF Lighting er en ledende aktør innenfor rådgivning, design og prosjektering av belysningsløsninger i Skandinavia. Våre spesialister utvikler belysning til alle døgnets timer, alle ukens dager og til alle sesonger. Vi tror på at god belysning skapes best i et tverrfaglig team. Med den tilnærming skaper vi holistiske og driftssikre belysningsløsninger, hvor estetikk, funksjon og miljøhensyn går hånd i hånd. Vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt i alle dets faser; fra ideutvikling og visjon til ferdig og igangsatt anlegg.
1366
Les mer
Xhevdet Badivuku
Våre medlemmer

ÅF Engineering AS

VÅR SAMLEDE ERFARING OG KOMPETANSE GJØR ÅF ENGINEERING TIL ET LEDENDE RÅDGIVERMILJØ I NORGE INNEN INGENIØR-, ARKITEKT- OG PLANTJENESTER.

Vi leverer rådgiving innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling og analyse.
ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF-gruppen med røtter tilbake til 1895.

I ÅF Engineering møter du ekte skaperglede. Hver dag legger vi puslespill av kunnskap og erfaring for å forutse behov og bidra til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord, Bergen og Tromsø.
0216
Les mer
Kristine Norlander
Våre medlemmer

Ås videregående skole

Ås videregående startet som Follo yrkesskole i 1948. Det fantes noe spredt annen utdanning i Follo i 50-og 60-årene, men Follo yrkesskole var en dominerende skole for praktisk utdanning på samme måte som Ski gymnas var det for allmennfaglig utdanning.

Yrkesskole ble avløst av et ønske om å bygge en kombinert skole på Follo Yrkesskoles tomt. Skolen sto ferdig i 1978 og tok opp i seg tradisjonen fra verkstedskolen, fagskolen for husstell, handelsskolen og gymnaset.

I 1980-årene ble det etablert nye, permanente skoler både i Vestby og Nesodden. Likevel fortsatte Ås videregående skole å vokse.

Plassen ble for liten utover på 2000-tallet og i 2010 ble et nytt og moderne skolebygg åpnet. Det nye bygget inneholder både et nytt auditorium som rommer 200 personer og et flott og moderne skolebibliotek.

I dag har skolen 7 utdanningsprogrammer, ca 1200 elever og 200 ansatte.
1431
Les mer

Nyhetsbrev

Skriv din e-post i feltet nedenfor for å melde deg på nyhetsbrev fra Lyskultur.